Başkan Doğan, Okul Aile Birliği Toplantılarına Katıldı

Sürekli olarak vatandaşın yanında olan ve yoğun programına rağmen davet edildiği tüm etkinliklere katılan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Muammer Dereli Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Ulugazi İlkokulu Aile Birliği tarafından düzenlenen çay programlarında da okulları yalnız bırakmadı.

Başkan Doğan, Okul Aile Birliği Toplantılarına Katıldı
Sadece belirli dönemlerde değil her zaman vatandaşların yanında olduğunu ifade eden Başkan Doğan’ı, okul aile birliği üyeleri büyük bir ilgi ile karşıladı.
Eğitime verdiği önemden bahseden ve tüm çocukların eğitimine kendi çocuklarının eğitimi kadar önem verdiğini dile getiren Başkan Doğan, “ Ben bu şehre, bu ülkeye sevdalıyım. Dolayısıyla bu şehirdeki, bu ülkedeki her çocuğun eğitimi, yaşam standardı benim için önemli. Bu standartların artması adına elimden geleni yapıyorum, yapmaya devam edeceğim. Bu nedenle her zaman okullarımızın, sizlerin yanında oldum. Sizleri sık sık ziyaret ederek sorunlarınızı yerinde gördük, çocuklarımızla öğretmenlerimizle sohbet ettik. Ziyaretlerimiz asla sembolik olmadı. Her zaman bir eksiği kapatmak için oldu, her zaman paylaşmak için oldu. Ben sizlerin yanında olmaya
Muammer Dereli Anadolu Lisesi ve Ulugazi İlkokulu Aile Birliği Başkanları davetlerini kırmayarak programlarına katılan Başkan Doğan’a teşekkür ederek, “ Başkanımız her zaman eğitime destek olmayı sürdürüyor. Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın samimiyeti ve sevdasına inanıyoruz. Bizlere her zaman önem ve değer verdi. İzmit’teki okullarımıza çok amaçlı salonlar, öğretmen odaları ve araç gereç yardımı yaparak eğitim sevdalısı olduğunu her fırsatta gösteriyor. Desteği asla sözde kalmadı” dediler.
Kaynak: İHA