Hatay’da Ak Parti’li İş Adamı Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

İskenderunlu iş adamı Mehmet Dönmez, belediye başkanlığı aday adaylığını yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törenle açıkladı.

Hatay’da Ak Parti’li İş Adamı Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı önünde gerçekleştirilen aday adaylığı açıklama töreninde ellerinde Türk bayrakları ile genç, yaşlı yaklaşık 10 bin kişi Mehmet Dönmez’e yoğun sevgi gösterisinde bulunurken, ‘Mehmet Dönmez İskenderun kaybetmez’, ‘Mehmet Dönmez sözünden dönmez’, İktidarı seninle İskenderun’a taşıyacağız’ yazılı pankartlar açtı.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, “Bahanelerden kurtulup artık üzerimize düşeni yapma zamanı geldi. Memleketimizin hak ettiği hizmeti alması için, belediyecilik hizmetlerinden tüm halkımızın eşit şekilde faydalanması için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için çözümsüz sanılan sorunların son bulması için bu son fırsat. Artık iktidar deyin, artık AK Parti deyin. Ben 224 ev ve mahalle toplantısıyla İskenderunlulara iktidarı ve AK Belediyeciliği anlattım. Ve bunların İskenderun’da olacağına bütün kalbimle inandım. İskenderun’un sorunlarını, beklentilerini tespit edip kentin fiziksel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak tam 59 proje ortaya koyduk İskenderun’u iktidar yapmak için değil iktidarı İskenderun’a getirmek için yola çıktık” dedi

Dönmez’in aday adaylığı töreni multikopterle havadan da görüntülendi.
Kaynak: İHA