Ak Parti Bayraklı Teşkilatı Da Bayramlaşma Coşkusu Yaşadı

AK Parti Bayraklı teşkilatı yaklaşan Kurban Bayramını büyük bir coşkuyla kutladı.

Ak Parti Bayraklı Teşkilatı Da Bayramlaşma Coşkusu Yaşadı
İlçe binasının önünde gerçekleşen törene Teşkilat mensuplarının yanı sıra AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Nesrin Ulema katıldı.


Törende ilk olarak açılış konuşmasını AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan yaptı. Aslan, Bayramların gönüllerin kazanıldığı günler olduğunu ifade ederek kırgınlıklara son verilip birlik olmanın önemine vurgu yaptı. İlçe Başkanı Ali Aslan’ın ardından AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ söz aldı. Dağ’ın gündeminde yaklaşan yerel seçimler vardı. Dağ, 2014’ de hedefin Bayraklı’ da AK Parti Belediyeciliğini getirmek olduğunu ifade ederek, ‘’Kiminle daha verimli olup sonuca gideceksek onunla yola devam edeceğiz. Burada yaşayan vatandaşlarımız için önemli olan AK Parti Belediyeciliğini Bayraklı’ ya getirip yaşam standartımızı yükseltmektir. Bu Belediye Başkanı ile 5 yıl daha geçiremeyiz. Bayraklı’nın buna tahammülü artık yok.2009 yılındaki hataları yapmayacağız. Bu partide birlik beraberlik var. Bayraklı’ da kiminle sonuca gidebileceksek onunla yola devam edeceğiz. Bu süreçte birlik ve beraberliğimizi zedeleyecek her şey den uzak durmalıyız ‘’ diye konuştu.

Milletvekili Nesrin Ulema ise Bayraklı’ da birbirine kenetlenmiş bir aile tablosu olduğunu belirterek başladı.

Ulema Bayram kültürünün hoşgörü duygusunu geliştirdiğine de değinerek bu duygunun nesilden nesile aktarılması gerektiğini söyledi.

‘’ASLAN’ DAN TEŞKİLATA BAYRAM MESAİSİ ‘’
İlçe Başkanı Ali Aslan da teşkilata seslenerek Bayramda da durmadan çalışmaları gerektiğini belirtti.

Ali Aslan Bayram’ da yaşlı, ihtiyaç sahibi, muhtaç kimseleri ziyaret etmeleri için teşkilatı göreve çağırdı. Bunun yanı sıra İlçe Başkanı Ali Aslan asıl bayramın Bayraklı’ da yerel seçimden sonra kutlanacağını ifade ederek, ‘’ 2014 yılında Bayraklı’ nın asıl Bayramı on binlerce kişiyle kutlanacak. Halk Bayraklı’ da AK Parti Belediyeciliğini Bayram sevinci gibi karşılayacak ‘’ dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Ali Aslan ve Milletvekilleri vatandaşlar ve Teşkilat Mensupları ile tek tek tokalaşarak bayramlaştı.
Kaynak: İHA