Ulupınar Sosyal İşler Toplantısına Katıldı

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın yaptığı Sosyal İşler Başkanlığının faaliyet alanında verimliliği artırmak, koordinasyon sağlamak, çalışma usul ve esaslarını belirlemek maksadıyla düzenlenen sosyal işler toplantısına katıldı.

Ulupınar Sosyal İşler Toplantısına Katıldı
81 ilin Sosyal İşler Başkanlarının, İl Kadın ve Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlarının, İl Yaşlı ve Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantıya yoğun ilgi gösterilirken, yaklaşık 400 kişinin katılımı ile AK Parti Genel Merkezinde gerçekleşen toplantının ardından birlikte öğle yemeği yendi. Sosyal İşler Başkanlığı Özürlü Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ulupınar Toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, toplantıda Sosyal İşler Başkanlığımızın çalışma alanına giren faaliyetler konusunda bilgi alışverişinde bulunulduğunu belirtti

Ulupınar, "Bugün Sosyal İşler Başkanlığımızca 81 ilimizin Sosyal İşler Başkanlarının katılımı ile düzenlenen toplantıyı AK Parti Genel Merkezimizde gerçekleştirdik. Yaklaşık 400 kişilik yoğun bir katılım vardı.gayet güzel, verimli bir toplantı oldu. Sosyal İşler Başkanlığımızın çalışma alanı olan Sosyal Politikalar, Sivil toplum Örgütleri ile İlişkiler, engelliler, yaşlılar, yoksullukla mücadele, sosyal yardımlar, insan haklarının korunması ve geliştirilmesi, çevre sorunları ve kentleşme, sosyal etkinlikler konularını ele aldık. Sosyal İşler Başkanlığı olarak sosyal sorunların çözümünde toplumsal dinamiklerin, Türkiye toplumunun potansiyelinin harekete geçirilmesinin gereğine inanmaktayız. Bizlerde sosyal politikalarda toplumsal taleplerin taleplerinin değerlendirilmesi ve proje bazında çözümü amacıyla hükümete katkıda bulunmakta ve aracı olmaktayız" dedi.

Kaynak: İHA