İstiklal İlköğreğtim Okulu'nun Spor Sahası Yenilendi

Manisa Celal Bayar Ünversitesi (CBÜ) öğrencileri, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yürüttükleri “Aydınlık Geleceğin İncileri” projesi kapsamında İstiklal İlköğretim Okulu'nun spor sahasını yeniledi.

İstiklal İlköğreğtim Okulu'nun Spor Sahası Yenilendi
CBÜ Beden Eğitimi, Spor Yüksekokulu'nun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri Özlem İpli, Sedef Balıkçıoğlu, Seda Balıkçıoglu, Nazlı Nehir Gürdam ve İldem Küçükorman’dan oluşan Grup İnci, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Manisa İstiklal İlköğretim Okulu’nun spor sahasını yenileyerek, spor malzemesi yardımında bulundu.

Öğrencilerin daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için pota ve kale direklerini boyayıp onardıklarını, eksik spor malzemelerini tamamladıklarını belirten Grup İnci üyeleri, malzemelerin sağlanması konusunda kendilerine destek olan Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Uçak ile Özel Kalem Müdürü Ufuk Özlem’e, Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne ve projede kendilerine yol gösteren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim görevlisi Dr. Aylin Zekioğlu’na teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA