Chp Balıkesir Milletvekili Havutça Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Dursunbey ilçe başkanı Atilla Küçükler ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Dursunbey ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Havutça ve beraberindekiler, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz ve Dursunbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Sincanlı'yı makamında ziyaret etti.

Havutça Esnaf Odası'nı ziyaretinde, CHP olarak esnaf ve sanatkarlara önem verdiklerini belirterek, ''Türkiye'nin siyasal sisteminin ana damarı ve orta direği esnaflardır. Esnaf teşkilatı son zamanlarda ekonomide gerekli desteği ve payı alamadı, bu yüzden esnaf sürekli kan kaybetti'' dedi.

Dursunbey ilçesinin kalkınmada öncelikli ilçeler arasında yer alması için gereken girişimlerde bulunacaklarını dile getiren Havutça, AVM'lerin şehir merkezi dışına çıkarılması gerektiğini ve hükümetin bu konuları tekrar ele almasının sağlanması gerektiğini belirtti.

Terör olaylarına da değinen Havutça, ülkenin en önemli sorunlarının başında terörün geldiğini, her gün şehit haberleri ile ülkenin sarsıldığını belirtti.

Muhabir: Ramazan Atam / Mustafa Yılmaz

Yayıncı: Erdem Gültekin
Kaynak: AA