Yağcı, Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar’ı Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Seyhan İlçe Kaymakamlığına atanan Ahmet Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yağcı, Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar’ı Ziyaret Etti
Yağcı; AK Parti Adana Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hıdır Bahçe, Sosyal İşler Başkanı Ayşegül Çalık, Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Taner Aysu ile birlikte Seyhan İlçe Kaymakamı Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti.

Seyhan'ın Adana’nın en büyük ilçesi olduğunu belirten Yağcı, hemen hemen bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yine Seyhan’da olduğunu, genç bir kaymakamın atanmış olmasının ilçeye dinamizm kazandıracağını ümit ettiğini söyledi.

Yağcı, “Hayırlı hizmetler yapmak, vatandaşa faydalı olmak önemli. Sizin gibi genç bir kaymakamın Seyhan’a atanmış olması ilçemiz açısından önemli bir kazanımdır. Milletimize medeni cesaret verip, üstündeki ezikliği atmasını sağlayan liderler halkımız tarafından hiç unutulmamıştır. Biz heyet olarak başarılı ve hayırlı işler yapacağınıza inanıyor, görevinizde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar ise kendinse yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edip, daha önce görev yaptığı yerlerle ilgili bilgiler verdi. Çınar, “Ülkemize hizmet eden büyük insanları örnek alıyor, onların tavsiyeleri ile yürüyoruz. Türkiye’mizde çok güzel gelişmeler ve radikal değişimler olmaktadır. Vatandaşın işini kolaylaştıracak her türlü adımı atıp, layık olduğu hizmeti sunmak amacındayım” dedi.

Kaynak: İHA