İHA’dan Sarıkamış Kardelen Gazetesi’ne Nazeket Ziyareti

İhlas Haber Ajansı (İHA) heyeti Sarıkamış Kardelen Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

İhlas Haber Ajansı Bölgeler Koordinatörü Lütfullah Uzun, Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve İHA Kars temsilcisi Işık Çapanoğlu, Sarıkamış’ta günlük olarak yayınlanan Kardelen Haber Gazetesini ziyaret ederek bir süre görüştüler.

İHA ekibini Kardelen Gazetesi sahibi Ali Asker Daşdelen karşıladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan gazetenin sahibi Ali Asker Daşdelen, Kars’ta İHA’nın güzel haberlere imza attığını, kentin sorunlarına seviyeli, düzenli ve objektif davranarak, sorumlu habercilik anlayışı ile yaklaştığı için teşekkür etti.

Kars’ta güzel şeylerin olması için herkesin sorumluluk alması gerektiğini ifade eden Daşdelen, “Kars’ta olumlu ve yapıcı şeylerin olmasında herkesin duyarlı ve samimi olmasında fayda var. Basın olarak da; Bölgemizdeki sorunlara bu gözle bakmak lazım. İHA’nın ülke genelinde habercilikte iyi bir noktada oluşunun yansımalarını bölgemizde de görmekteyiz. Bölgemizde var olan güzellikleri kamuoyuna taşıma noktasında, sorunların çözümü noktasında aydınlatıcı haber anlayışı her zaman takdirle karşılanmıştır” dedi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ise, İHA olarak yerel basına imkanlar çerçevesinde ellerinden gelen yardımı yapmaya çalıştıklarını söyledi.

İHA’nın Dünya ve Türkiye’de önemli başarılara imza attığını ifade eden Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, şunları kaydetti; “Türkiye’deki en kapsamlı haber ajansı olan İHA, profesyonel kadrosu, modern teknolojik cihazlarla donatılmış yurt içinde ve yurt dışındaki 145 büro, 500’e yakın kamera, görüntü transferi için 78 adet data hattı, Bağdat, Musul, Basra, Erbil, Gazze, Ramallah, Kudüs, Moskova, Tahran, İstanbul, Kahire, Paris, Londra, Washington, Frankfurt, Ankara, Samawa, Suriye, Necef, Nasıriye ve Amman’daki 14’ü canlı yayın aracı olmak üzere toplam 25 adet uydu uplink sistemi ile dünyanın her yerindeki gelişmeleri takip etmektedir. İHA, hem Türkiye’den hem de Avrupa, Orta Doğu, Arap Yarımadası ve Orta Asya ülkelerinden anında haber alabilen bir organizasyona sahiptir. Başarısını bütün dünyaya kanıtlamıştır. İHA; büyüklüğü, ekonomik bütçeleri ve yayınlarının yaygınlığı hangi ölçüde olursa olsun, tarafsız ve kaliteli haberciliğin temel ilkelerinden ayrılmaksızın, müşteri memnuniyeti merkezli, esnek hizmet anlayışı ile 300’ü aşkın Türk ve dünyaca ünlü uluslararası medya kuruluş ile çalışmaktadır. Haber ağının yaygınlığı, kaliteli, hızlı ve tarafsız habercilik anlayışıyla, İHA dünyanın en büyük 3’üncü haber ajansıdır. İHA, görüntülü, yazılı ve fotoğraflı haber servisleri ile zamanla yarışmakta ve dünya çapında habercilik kalitesi sunmaktadır. İhlas Haber Ajansı esas hedefini “bir dünya ajansı olmak” şeklinde belirlemiştir. İHA habercilik alanında dünyaca ünlü bir marka olma yolunda edindiği yerini gün geçtikçe pekiştirmekte, saygınlığı artmaktadır.”
Kaynak: İHA