“Sakarya Kültür ve Turizm Konseyi” Çalışmalarına Devam Ediyor

1 Temmuz 2012 tarihinde gerçekleştirilen Sakarya Kültür ve Turizm Konseyi 6. Çalıştayı’nda alınan kararların uygulanabilmesi için kurulan İzleme Komitesi, bir eylem planı oluşturmak ve takvim belirlemek üzere 17 Temmuz Salı günü yeniden toplanacak.

Toplantıya AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’ın başkanlığında Vali yardımcısı Faruk Bekarlar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, Sakarya Üniversitesi’nden Prof. Dr. Orhan Batman ile Büyükşehir Belediyesi, SATSO, MARKA ve bir de STK temsilcileri katılacak.

Çalıştayda alınan kararlar doğrultusunda, şehrin turizm potansiyelini, tesislerini ve diğer imkanlarını tanıtmak açısında yapılacak çalışmalara öncelik verilecek, diğer projeler görüşülerek yapılacak uygulamalar, uygulama takvimi ve sorumlu kuruluşlar tespit edilecek.

Sekreteryasını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile MARKA’nın yürüttüğü Sakarya Kültür ve Turizm Konseyi’nin yeni stratejiler belirleme ve yerine getirilmesi vadedilen işlerin takibi için bundan sonra da sık aralıklarla bir araya geleceği vurgulanıyor.

İzleme Komitesi’nin toplantısı 17 Temmuz Salı günü saat 11.00’da SATSO Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek .
Kaynak: İHA