Dursunbey Meslek Yüksekolunda Mezuniyet Töreni

Balıkesir Üniversitesi Dursunbey Meslek Yüksekokulu'nda, 2011-2012 eğitim yılını tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, törende yaptığı konuşmada, öğrencilere çok güzel eğitimler verdiklerini söyledi.

''Şimdi siz bunu fark edemezsiniz, ancak gerçek hayatın içine girdiğiniz şu günden sonra önünüze çıkacak engelleri gördüğünüzde okullarımızda gördüğünüz eğitimler aklınıza gelecek ve ben bunu biliyorum'' diyen Alkan, öğrencilere çalışma hayatlarında başarı dileğinde bulundu.

Dursunbey Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer de mezun olan öğrencilere başarı dileğinde bulunurken, ''Dursunbey ilçesinde kaldığınız 2 yıl içerisinde tanıştıklarınızla ve ilçeyle irtibatınızı koparmayın'' tavsiyesinde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Ruhi Yılmaz da Rektör Prof. Dr. Alkan'dan, daha çok öğrencinin tercih edebileceği yeni bölümler açılması talebini dile getirdi.

Okul Müdürü Prof. Dr. Raif Kurtaran ise Meslek Yüksekokulu'nun adına yaraşır bir okul olduğunu belirterek, bölümlerin iş hayatına atılan öğrencilere her zaman kolay iş bulmayı sağlayacak bölümler olduğunu söyledi.

Öğrencilere ''Memleketinize döndüğünüzde okulumuzu anlatmayı unutmayın'' diyen Kurtaran, Dursunbey Meslek Yüksek Okulu'nun, öğrencilerine mesleklerini en iyi öğretmeyi hedefleyen okullar arasında, üst sıralarda yer aldığını kaydetti.

Muhabir : Ramazan Atam / Fikriye Susam Uyar

Yayıncı : Haluk Yüksel
Kaynak: AA