Teröristbaşı Fehman Hüseyin, Barıştan Söz Eden Leyla Zana'yı Hedef Aldı

Terör örgütü PKK’nın yöneticilerinden Suriyeli Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin, Hakkâri’de 8 askerin şehit olduğu saldırıdan sonra açıklama yaptı.

Örgüte yakın internet sitelerinde yer alan haberlere göre Fehman Hüseyin, hiç kimsenin PKK’nın saldırıları karşısında ateşkes ya da silah bırakmadan söz edemeyeceğini söyledi.

Hüseyin, 'Bu sorunu Başbakan çözer' açıklaması yapan Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana'ya üstü kapalı mesaj verdi. AK Parti hükümetinin PKK'yı tasfiye etmeye çalıştığını, Amerika’dan insansız hava aracı almak için uğraştığını, Kürdistan’a on binlerce özel tim, özel harekat polisi gönderdiğini, durmadan operasyon düzenlediğini belirten Fehman Hüseyin, Beşir Atalay ve Bülent Arınç'ın sözlerinin yalan ve psikolojik savaşın bir parçası olduğunu kaydetti.

AK Parti hükümetinin halka karşı gelmiş geçmiş en tehlikeli, en sinsi, ikiyüzlü bir soykırım politikası yürüttüğünü ileri sürdü. Bu kadar yok etme saldırısı ortadayken kimsenin ateşkesten ya da silah bırakmaktan söz edemeyeceğini dile getirdi .