Alkışlar Erkek Yetiştirme Yurdu Gençlerine

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin hazırladığı ‘Dava Düştü’ adlı iki perdelik komedi oyunu ayakta alkışlandı.

Alkışlar Erkek Yetiştirme Yurdu Gençlerine
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin hazırladığı ‘Dava Düştü’ adlı iki perdelik komedi oyunu Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelenendi.

Fethiye’de çeşitli okullarda okuyan, değişik yaş gruplarından gençler, boş vakitlerinde Dava Düştü adlı tiyatro oyununa günlerce hazırlık yaptılar.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda sahnelenen Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu öğrencilerinin hazırladığı iki perdelik ‘Dava Düştü’ adlı tiyatro oyununu Aile ve Sosyal Politikalar Muğla İl Müdürü Ali Akkuzu ve İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Gariptaş ile Çiftlik Belediye Başkanı Halil Doğan, Fethiye Huzurevi Müdürü Adem Güngör, Fethiye Rehabilitasyon ve Aile Bakım Merkezi Müdürü Recai Şatır ile Erkek Yetiştirme Yurdu personelleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

Fethiye Erkek Yetiştirme Yurdu’nda kalan öğrencilerin yanı sıra personelin de rol aldığı ‘Dava Düştü’ adlı tiyatro oyununu Fethiye Kültür Merkezi Müdürü Muammer Şahin yazıp yönetirken, Sahne Amiri Sait Çelik, Kostüm ve Müzik Mustafa Selçukoğlu, dekor ve ışık görevini ise Özcan İğci gerçekleştirdi. İzleyenlerin bol bol kahkaha attığı tiyatro oyunu sonrasında ise salonda bulunan vatandaşlar, usta tiyatroculara taş çıkartan gençleri uzun süre ayakta alkışladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Muğla İl Müdürü Ali Akkuzu ve İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Gariptaş, oyun sonrasında sahneye çıkarak tiyatro oyununda rol alan yetiştirme yurdu öğrencilerini tek tek tebrik etti .
Kaynak: İHA