Ödemiş Ak Parti Kadın Kolları Engelliler Yararına Gece Düzenledi

AK Parti Ödemiş Kadın Kolları tarafından düzenlenen dayanışma ve yardımlaşma gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Ödemiş Ak Parti Kadın Kolları Engelliler Yararına Gece Düzenledi
Saray Salonda düzenlenen geceye AK Parti İzmir İl Başkan Vekili Mahmut Badem, engelli milli sporcu Tolga Murat Balıkçı ve Müjde Çelik, ilçe başkanı Ali Hadim, teşkilat başkanı Kadir Kaçar, Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak, kadın kolları başkanı Tülay Deliorman, gençlik kolları başkanı Mehmet Pekdoğru, belediye meclis üyeleri, mahalle, belde ve köy temsilcileri ile çok sayıda bayan üye katıldı

Gece halk oyunları ekiplerinin zeybek oyunları ile başladı.

Gecenin açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ali Hadim yaptı. Hadim konuşmasında şunları söyledi: “İlçe teşkilatı olarak bir bütünüz. İlçemizin sorunlarının çözülmesinde teşkilatlarımızla yaptığımız işbirliği gün geçtikçe daha da güçlenmekte. Geçtiğimiz hafta bakanlarımızla yaptığımız görüşmelerin ardından gündem de olan patatesle ilgili sorun çözüme kavuşarak, birkaç gün içerisinde önü açılacak. Hedefimiz çitçimizin para kazanması.Adliye sarayı temeli başladı.

Cezaevi ihalesi de 10 gün içerisinde yapılacak. Hastane temel atma törenine bakanımızı da davet ettim. Daha dün bir avuç partili ile çıktığımız yolda bugün salonlara sığmıyoruz.Bizde vaat yok, icraat var. Laf değil iş üretiyoruz. Biz hiç kimseyi ayırt etmeden herkesin kapısını çaldık. Hep insanlarımıza yardımcı olup, sorunlarının çözülmesinde destek olduk ve dualarını alarak bugünlere sizler sayesinde geldik.” İl Başkan vekili Mahmut Badem de konuşmasında, “Türk kadını bulunduğu sosyal politikanın içinde her yerde var. Kadın kolları teşkilatımızın engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla düzenlediği gecede yine sosyal çalışmaları ile öne çıktılar. 2004 yılında belediye başkanlığı seçimlerinde kadın kollarımızla sokak girip sokak çıktık. O gün bir avuç kadın kolları üyemiz vardı. Bugün binlerce kadın üyemizin olması, AK Parti’nin politikalarının doğru olduğunu göstermekte. Çünkü partimiz kadınlarımıza, gençlerimize önem veren partidir.

Önümüzde üç tane seçim var. Genel seçimler, yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri. Bizim açamadığımız kapıları kadınlarımız açmakta. Kadın ve gençliği olmayan parti güçlü olamaz. Biz gücümüzü sizden alıyoruz” dedi.

Gecede Kadın Kolları Başkanı Tülay Deliorman da “Ödemiş’te engelli, yaşlı insanlarımızın sosyal yaşamlarını kolaylaştırma adına düzenlediğimiz gecemiz renkli bir gece oldu. Gelincik moda evinin düzenlediği defile, Saray Salon’un katkısı, engelli sporcumuz Tolga Murat Balıkçı ve siz değerli üyelerimizin katkıları ile bu akşam 22 engelli vatandaşımıza tekerlekli sandalye kazandırmanın huzuru içerisindeyiz. Hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu Engelliler adına Ödemişli engelli sporcu Vahit Topal da bir teşekkür konuşması yaptı.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Ali Hadim, Kadın kolları başkanı Tülay Deliorman’a teşekkür plaketi verdi. Gece de Gelincik Moda evinin hazırladığı gelinlik, abiye ve gece kıyafetleri mankenler tarafından sunuldu. 2012 yılının gözde kıyafetleri davetlilerce beğeni ile izlendi.

Engelli vatandaşlara destek olmak amacıyla düzenlenen gecede toplam 22 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine törenle teslim edildi .
Kaynak: İHA