Avrupa Avrupa 31. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

TRT ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Avrupa Avrupa 31. Bölümüyle 13 Mayıs Pazar akşamı TRT ! ekranlarında yayınlandı. İşte Avrupa Avrupa 31. Bölüm özeti ve fragmanı...

Avrupa Avrupa 31. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
    Avrupa Avrupa dizisinin en son yayınlanan 30. bölüm özeti:

    Yalan rüzgarları esmektedir. Halı saha maçına gitmek için Gülbahar 'dan izin alamayan Ferdi, izin alamadığını haldeki arkadaşlarına söyleyemez ve Gülbahar 'a yalan söyleyerek maça gider. Fakat Ferdi maçta sakatlanınca, kendisine araba çarptığı yalanını söylemek zorunda kalır.

    Ferdi 'nin yalanını fark eden Nermin bu kozu kullanıp, kendi yaptığı bazı şeyleri Ferdi 'nin üzerine yıkacak, Ferdi 'de çaresiz kabul edecektir. Fakat söylenen yalanlar bu kadarla kalmaz. Meditasyona merak salan Nermin ise Mahir 'le beraber Hindistan seyahati planları yapmaktadır.

    Hindistan 'a gitmek istemeyen Mahir 'de yalan furyasına dahil olur, fakat olan yine Ferdi 'ye olacaktır. Bu sırada Tekin ticarete atılır ve kadın çantası işine girer. Daha sonra muhtarlığa gelen bir adam çok sayıda çanta siparişi verir ve Muhtar 'da işe ortak olur. Hatta Ferdi bile Tekin 'e sermaye vermeye ikna olur.

    Bakalım Tokatçı Tekin 'in işleri ne kadar daha yolunda gidecektir? Can ve Gül ise Nihat 'ın Matmazel 'e açılması konusunda yardımcı olurlar. Fakat Nihat Matmazel 'e açılmaya cesaret edebilecek midir?

    Avrupa Avrupa yeni bölümleriyle her Pazar akşamı Trt 1′de.