Ak Partili Başer: Türkiye, Her Geçen Gün Daha Da Büyüyor

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye’nin son 10 yılda yakaladığı ekonomik istikrarın devam ettiğini, ülkenin her geçen gün daha da büyüdüğünü söyledi.

Ak Partili Başer: Türkiye, Her Geçen Gün Daha Da Büyüyor
Milletvekili Başer, Umut Eğitimi Destekleme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermesi ziyaret etti. Başer, beraberinde AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda açılan kermeste vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Başer, ülkenin her alanda kalkınma süreci içerisinde olduğunu belirterek, "Türkiye’de son 10 yılda çok şeyler değişti. Bunları hiç bir kimse görmezden gelemez. Şehirlisinden köylüsüne, bu değişimi herkes yaşadı. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye ve daha sayamayacağımız bir çok alanda yatarımlar yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ülkemizde huzur ve refahın olduğunu ve ülkemizin son 10 yılda büyük bir gelişme yaşadığını gururla ifade ediyor. Ekonomik krizle boğuşan Avrupa ülkeleri, Türkiye’yi örnek model olarak gösteriyor. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının fedakarca çalışmaları ile ülkemizin yarınları daha güzel olacak." dedi.

Ülkenin gelişmesi için en önemli etkenin eğitim olduğunu ifade eden Başer, "Eğitim sadece devleti değil, sivil toplum kuruluşlarının, iş adamlarının kısacası herkesi ilgilendiren bir konudur. Bu sebeple Umut Derneği, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz yararına kermes düzenleyerek eğitime katkı sağlıyor. Ben dernek başkanına ve üyelerine eğitime verdikleri bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.