Mor Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaplan Dünya Evine Girdi

Mor Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaplan ile Ay ailesinin kızı Nilgün Ay, muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.

Mor Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaplan Dünya Evine Girdi
Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde kıyılan nikah törenine AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan başta olmak üzere, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, iş adamı Osman Demirci, Şems Gıda Genel Müdür Hakkı Harbalioğlu, Mobilya Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kanat, çok sayıda bürokrat ve basın çalışanları katıldı.

Oldukça mutlu oldukları gözlenen Ömer-Nilgün çiftin nikahını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, İş adamı Osman Demirci, Şems Gıda Genel Müdürü Hakkı Harbalioğlu, Mobilya Dünyası Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kanat, danışman Ali Babat yaptı.

Dillere destan nikah töreni ile hayatlarını birleştiren Ömer-Nilgün çiftinin heyecanlarını gözlerinden okunurken, masal gibi düğüne şahitlik yapan şahitler ise genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Unutulmaz bir gün yaşadıklarını dile getiren Ömer-Nilgün çifti, "Hayatımızda yaşadığımız en güzel gündü. Ne bekledik ve hayal ettiysek hepsi gerçekleşti. Canımız kadar yakın arkadaşlarımız, dostlarımız ve ailelerimizi bu cennette ağırlamak inanılmaz bir keyifti. Bu an, bugüne kadar kurduğumuz tüm hayallerden, gördüğümüz tüm rüyalardan daha güzeldi" diye konuştu.

Kaynak: İHA