Akyazı Cumhuriyet Başsavcısına Veda Yemeği

HSYK adalet müfettişliğine atanan Akyazı Başsavcısı Engin Duman’a veda yemeği düzenlendi.

Akyazı Cumhuriyet Başsavcısına Veda Yemeği
Adapazarı Tunatan tesislerinde düzenlenen geceye Asliye ceza hakimi Asabil Yırtıcı, Sulh Ceza Hakimi Hakan Topuçar, İsmail Deniz , Asliye Hukuk Hakimi Şerife Özdoğan , Sulh Hukuk Hakimi Eda Yırtıcı, Cumhuriyet Savcıları Mikail Demirci, Hakan Akdeniz , Murat Akçaer, Selamettin Bayçelebi, Akyazı ilçe Emniyet Müd Sinan Kökten İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mutlu Karaca , Adliye çalışan ve personeli aileleriyle katıldı.

Tunatan tesislerinde düzenlenen yemeğin ardından konuşma yapan Adliye Yazı işleri müdürü Muharrem Aktürk “ Onuruna veda gecesi düzenlediğimiz Sayın Savcımız Hüznü ve sevinci bir arada yaşamaktadır. Eminiz ki, sayın savcımızın gönlünde hüzün ağır basmaktadır. Sayın savcımız görev yaptığı süre içerisinde Akyazı’da huzur ve sükûnun temin olması için özverili bir şekilde çaba sarf etmiş olup, Her zaman Akyazı halkı tarafından da taktirle karşılanmıştır. Ayrıca Adliye binası ve çevre düzenlemeleriyle Adliyenin güzel bir görünüme kavuşmasını sağlamıştır. Yapmış olduğu katkı ve çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ederi“ dedi.

Savcı Selamettin Bayçelebi ise “Akyazı’da 6 aydır görev yapmaktayım, Bu süre içerisinde kendisiyle yakinen çalışma fırsatı buldum. Uyumlu ve başarılı çalışmalarımız oldu. Yeni görevinde kendisine başarılar dilerim “ diye konuştu.

Konuşmaların ardından çalışmalarından dolayı Savcı Engin Duman ‘ a plaket ve hediyeler takdim edildi.

gecede veda konuşması yapan Başsavcı Engin Duman, “Ankara’ya 50 kişi davet edildi. 50 kişiden 20 kişi seçildi. Müfettişlik görevine atanmamda Akyazı ilçesinde görev yapmamın çok büyük katkıları oldu. Görev yaptığımız süre içerisinde kimseye karşı şahsi bir tutum içerisinde olmadık. Yaptığımız her şey hukuka uygun olarak yapmaya çalıştık, Buna rağmen haklarınız varsa helal edin ben hepinize hakkımı helal ediyorum” diye konuştu.

Gecenin sonunda Adliye personellerinin hazırladığı slayt gösterisinde duygulu anlar yaşandı .
Kaynak: İHA