Operasyonda Gözaltına Alınan 11 Şüphelinin Emniyetteki Sorgu ve İşlemleri Sürüyor

Sivas'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 şüphelinin emniyetteki sorgu ve işlemleri sürüyor.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerince il merkezi ve Gürün ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 11 şüphelinin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Operasyonla ilgili Sivas Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla Sivas Emniyet Müdürlüğü'nden basın kuruluşlarına gönderilen bilgi notunda, ''Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerimizin 29 Mart 2012 günü saat 22.00'den itibaren 30 Mart 2012 günü saat 08.30'a kadar il merkezi ve bir ilçemizde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarda, il merkezinde M.Ç, G.K, H.E, İ.Ç, B.O.E ve V.H. ile bir ilçemizde A.Ç, B.K, E.E.K, M.P, U.K. yakalanmış, bu kişilerle birlikte toplam 40 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiştir'' denildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce yapılan operasyonda, 11 kişi gözaltına alınmıştı. Narkotik dedektör köpeği ''Dost''un da kullanıldığı aramalarda, 2 araçta toplam 40 kilogram esrar ele geçirilmişti .