İklim Değişikliğine Dikkat Çekmek İçin İşık Kapama Kampanyası

Dünya Doğayı Koruma Vakfı'nın küresel iklim değişikliğine farkındalık oluşturmak için uyguladığı bir saatlik ışık kapatma kampanyasına Varlıbaş Alışveriş Merkezi (AVM) destek verecek.

İklim Değişikliğine Dikkat Çekmek İçin İşık Kapama Kampanyası
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, her yıl mart ayının son cumartesi günü herkesi iklim değişikliğiyle mücadele konusunda düşünmeye davet eden wwf, bu yıl da 31 Mart 2012 tarihinde 20:30 -21:30 saatleri arasında ışıkların söndürülmesi çağrısında bulunuldu.

Açıklamada, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 31 Mart Cumartesi günü Dünya Saati uygulamasına katılacak olan Varlıbaş AVM, dış alan aydınlatmalarını bir saat boyunca kapatacak. Varlıbaş AVM, dünyanın her yerinden katılımın olduğu en büyük çevre hareketi olan Dünya Saatine katılarak, dikkatleri iklim değişikliğine çekecek.

Yapılan açıklamada, "Varlıbaş AVM, dünyanın sağlıklı geleceği için değişim yolları aramak ve iklim değişikliği ile mücadeleye dikkat çekmek amacıyla wwf'ın çağrısıyla bu yılda Mart ayınınson günü 31 Mart Cumartesi akşamı 20:30 -21:30 saatleri arasında AVM dış alan aydınlatmalarını bir saat kapatarak destek verecek" denildi .