Balkondan Düşen Gazeteci İsmail Özkul Yoğun Bakımda

Adana’da çeşitli basın kuruluşlarında görev yapan gazeteci İsmail Özkul dün gece evinin balkonundan düşerek ağır yaralandı.

Balkondan Düşen Gazeteci İsmail Özkul Yoğun Bakımda
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Servisinde tedai altına alınan Özkul'un durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yerel Akdeniz TV’nin dün geceki gecesine katıldıktan sonra evine giden İsmail Özkul, gece geç saatlerde sigara içmek için çıktığı balkondan düşerek ağır yaralandı. Tıp Fakültesi Reanimasyon servisinde yoğun bakımda bulunan İsmail Özkul’un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Cem Kağan Parsak, İsmail Özkul’un ağır beyin travması geçirdiğini, boyun omirilik kemiklerinin birkaç yerinden kırıldığını, tedavisi devam ederken 3 kez kalp krizi geçirerek solunum makinesine bağlandığını söyledi.

Dr. Parsak; öncelikle hastayi hayata döndürmek için özenle tedavi uygulandığını ifade ederek ‘’Hastanın tedavisi aynı zamanda beyin cerrahi servisi doktorları tarafından da takip edilmektedir’’ dedi.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2001 mezunu olan 39 yaşındaki İsmail Özkul, Çukurova Merhaba, Kent, ÇukurovaPres, Egemen, Toros Gazeteleri ile Ak Parti İl Başkanlığı basın bürosunda görev yapmıştı.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, İsmail Özkul ile ilgili olarak Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi doktorlarının gereken müdahaleleri yaptıklarını ve Özkul’un durumunun ağır olduğunu öğrendiklerini belirterek, ‘’Sevdiğimiz meslektaşımız İsmail Özkul ile dün gece beraberdik. Böyle zamansız bir haber bizleri üzdü. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve aramıza döner. Dualarımız İsmail Özkul için’’ dedi.

Kaynak: İHA