En İnovatif 100 Firma Listesinde Smc, Forbes Dergisince Tekrar Taçlandırıldı

Lider ticaret dergisi Forbes’in ikinci yıl seçimlerinde de, SMC Pnömatik dünyanın en yenilikçi ilk 100 firması arasında seçildi.

En İnovatif 100 Firma Listesinde Smc, Forbes Dergisince Tekrar Taçlandırıldı
Bu prestijli listede pnömatik firmaları arasında tek olan SMC, Ar-Ge’ye, yatırımlara ve finansal performansa verdiği önem ile yerini perçinledi

Japonya, Çin ve ABD'de olduğu gibi, Ingiltere ve Almanya'da bulunan iki teknik merkeziyle SMC, Avrupa pazarına ortalama her yıl 40 yeni ürün sunuyor

SMC Pnömatik AŞ. Pazarlama bölümü yetkilisi Burak Örenel, “Müteakip iki yıl üst üste Forbes listesine girebilmiş olmak büyük bir onurdur. Dünya genelindeki ekiplerimizin çok çalışmaya olan inancı, coşkuları ve müşteri odaklı profesyonellikleri ile sürekli yenilenmeye olan bağlılığımızı bu şekilde gösterebilmiş bulunmaktayız” dedi.

53 yıllık pnömatik kökenli geçmişe sahip SMC, günümüzde 1400 Ar-Ge mühendisi ile 11.000 temel, toplamında 620.000 ürün çeşidi sunuyor. Bu geçen yıllar süresince, ürün çeşitliliğini temel pnömatik komponentlerden, kurutucular, çillerler, kolay programlanabilir elektrikli iş elemanları, iyonizerler, proses kontrol ve ölçüm cihazları gibi uzmanlık gerektiren ürünleri ile genişletti .
Kaynak: İHA