Kırkağaç'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı

Kırkağaç'ın düşman işgalinden kurtuluşu Ferhat Göçer ve Bedirhan Gökçe'nin sahne almasıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kırkağaç'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu Kutlandı
Kutlama etkinliklerine Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Garnizon Komutanı Semih Okyar, Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, Hasan Ören, Özgür Özel, Sakine Öz, Askeri personel Siyasi partilerin temsilcileri, Daire amirleri, Sanatçı Nadide Sultan ve çok sayıda vatandaş katıldı

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer'i kutlayan AK Parti milletvekillerinden Op.Dr. Muzaffer Yurttaş, "doktor kökenli bir sanatçıyla böylesine anlamlı bir günde bir araya gelmek güzel bir rastlantı. Ferhat Göçer'in sesi,yorumu ve karakteri mükemmel kendisini canı gönülden kutluyor Kırkağaç'ın düşman işgalinden kurtuluşunda bize ev sahipliği yapan tüm Kırkağaç halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Atalarımız bu topraklar üzerinde yiğitçe çarpışarak bize bu cennet vatanı emanet ettiler bizim de canı pahamıza butopraklarımızı koruyacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Kırkağaç'ın düşman işgalinden kurtuluşu çerçevesinde ayrıca Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, sanatçı Ferhat Göçer'e Kırkağaç kavunu hediye etti.
Kaynak: İHA