Geniş Aile 96. Bölüm fragmanı izle

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Geniş Aile 96. Bölümüyle 10 Ağustos çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında olacak. İşte Geniş Aile 96. Bölüm özeti ve fragmanı...

Geniş Aile 96. Bölüm fragmanı izle
Geniş Aile, Geniş Aile dizisi, Geniş Aile dizisi izle, Geniş Aile dizisi son bölüm, Geniş Aile dizisi son bölüm izle, Geniş Aile dizisi en son bölüm, Geniş Aile dizisi en son bölüm izle, Geniş Aile dizisi 96. bölüm, Geniş Aile dizisi 96. bölüm izle, Geniş Aile dizisi 96. bölüm fragmanı, Geniş Aile dizisi 96. bölüm fragmanı izle, Geniş Aile dizisi 10 Ağustos, Geniş Aile dizisi 10 Ağustos bölümü izle, Geniş Aile dizisi Star Tv izle, Geniş Aile Star Tv izle, Star Tv Geniş Aile dizisi izle,

Geniş Aile 96. Bölüm fragmanı izle

Geniş Aile 96. Bölüm fragmanı izle

Geniş Aile dizisinin 96. Bölüm özeti Star Tv web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır:

Geniş Aile 95. Bölüm özeti

GELEN GİZEMLİ BİR MEKTUP GENİŞ AİLE' Yİ KARIŞTIRIR.
MUAZZEZ KUDDUSİ'DEN CEVAHİR BERRAK'TAN BOŞANMAK ÜZERE HAREKETE GEÇER.

Kirişçioğullarına gelen bir mektup Mürsel'in eline geçer. Mürsel mektubun Cevahir'e ait olduğunu düşünürken okudukları aklını fena karıştırır. Yazılanlar Kuddusi Baba ile ilgilidir hem de bütün aileyi derinden etkileyecek iddialarla doludur. Cevahir'in ilgisizliğinden sıkılan Berrak çalışmaya karar verir ve bir arkadaşının cafe-restaurant'ında gece şarkı söyleme teklifini hiç düşünmeden kabul eder.

Ayrıca beklenmedik bir misafir Almanya'dan onu ziyarete gelir. Berrak'tan şüphelenen Cevahir onu takibe alır ve görüştüğü erkek'in kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Annesinin Almanya'ya dönme kararı verdiğini öğrenen Cücü ise başından beri saklanan bütün gerçekleri Cevahir'e anlatır.

Duydukları karşısında öfkelenen Cevahir Berrak'tan boşanmaya karar verir. Ancak Cücü'yü bırakmak istemez. Muazzez tarafından ihanet ile suçlanan Kuddusi ise aslında masumdur. Eve gelen mektup aslında ona değil başkasına yazılmıştır.

Star TV’nin önemli dizileri arasında yer alan Geniş Aile ‘aile dizisi’ olma özelliğini de taşıyor.

Geniş Aile 96. Bölüm fragmanı izle

Geniş Aile 96. Bölüm fragmanı izle