Canım Babam 12. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Canım Babam 12. (Final) bölümüyle 12. Ağustos Cuma akşamı Show Tv ekranlarında olacak. İşte Canım Babam 12. (Final) bölüm özeti ve fragmanı...

Canım Babam 12. bölüm özeti ve fragmanı
Canım Babam dizisinin 12. bölüm özeti Show Tv web sitesinde yayınlandığı sitemizde yer alcaktır.

Canım Babam 11. bölüm özeti.

Cansu'nın itirazlarına rağmen İsmet ve Kısmet, tekstilci bir adamın gazına gelip, çok para kazanma hayalleriyle, senet karşılığı pahalı bir dikiş makinesi satın alırlar. Sabah akşam dikerek yetiştirdikleri sipariş iptal olunca darmadağın olurlar. Cansu, annesi ve teyzesinin dolandırıldığını anlamıştır.

Elbetteki Cansu bu üçkağıtçılara papuç bırakmayacaktır! Çocuklarla birlikte kontratağa geçmek üzere plan yapar. Öte yandan Kerem, yıllar önce ayrıldığı sevgilisiyle karşılaşır. Eski günleri anarken aralarında bir yakınlaşma olur. Bir dernek yemeğinin ardından eve geldiklerinde onları Cansu'lu sürpriz bir manzara beklemektedir...

Kerem dört yıl önce eşini kaybettiğinde üç çocuğuyla kalakalmıştır. Büyük bir aşkla bağlı olduğu ve zamansız kaybettiği eşinin ardından kendini işine adamış, hem doktorluk, hem de başhekimlik yaparak uzun saatler çalışmış, bu süreçte çocuklarını dadılar büyütmüştür.

Bir süre önce bu aşırı çalışma temposundan bunalan ve çocuklarını ihmal ettiğini fark eden Kerem yaşamını değiştirmeye karar verir; başhekimliği bırakır, evini hastaneye yakın bir sokağa taşır ve dadıyı işten çıkarır. Bundan böyle çocuklarına kendisi bakacak, her ihtiyaçlarıyla ilgilenerek kaybettiği zamanı geri kazanmaya çalışacaktır.

Ancak Kerem'i yeni hayatında renkli bir sürpriz beklemektedir çünkü yeni taşındıkları bu aile yadigarı köşk, mahallenin tatlı belası Cansu'nun eviyle dip dibedir.

Cansu kısa zamanda çocukların sevgilisi haline gelirken, Kerem'in de hem sürekli didiştiği hem de yardım almadan duramadığı komşusu olarak evin adeta doğal bir üyesi olur. Kerem'le Cansu çocuk yetiştirme konusunda sürekli çatışırlarken bu çatışmadan çıkan denge, çocukların ihtiyacı olan aile ortamını yaratır.

Ve birbirine zıt bu iki insan arasında zamanla adı konulamayan bir duygusal bağ oluşur.

Kerem'in çocuklarını büyütme macerasına ve renkli komşusuyla yaşadığı tatlı didişmelere siz de tanık olun...