Hande Yener'den Amy Winehouse süprizi (Şarkıcı Amy Winehouse öldü)

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un 27 yaşında hayatını kaybetmesi hayranlarını şoke etti.Amy Winehouse önceki gün Londra'nın Camden bölgesindeki evinde hayatını kaybetti.

Hande Yener'den Amy Winehouse süprizi (Şarkıcı Amy Winehouse öldü)
İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un 27 yaşında hayatını kaybetmesi hayranlarını şoke etti.Amy Winehouse önceki gün Londra’nın Camden bölgesindeki evinde hayatını kaybetti.

Hande Yener İngiliz Şarkıcı Amy Winehouse'yi unutmayarak onun kıyafet, saç şekli ve makyajı ile seyircilerin karşısına çıktı. Gelibolu 18. Uluslararası Altın Sardalye Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki gün hayatını kaybeden İngiliz Şarkıcı Amy Winehouse'yi unutmayarak onun kıyafet, saç şekli ve makyajı ile seyircilerin karşısına çıktı.

Sardalya Festivali kapsamında sahne alan ünlü Şarkıcı Hande Yener'i 20 bine yakın seveni coşku ile izledi. Büyük ilgi gören konserine ilginç kıyafeti ile çıkan Hande Yener önceki gün hayatını kaybeden ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'nin anısına bir şarkı söyledi. Kıyafeti, saç şekli ve makyajı ile İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'yi anımsatan Hande Yener, söylediği şarkılarla 2 saat boyunca izleyicilere neşeli anlar yaşattı.

Program sırasında stil ve imaj danışmanlığını yapan Kemal Doğulu'yu da sahneye davet eden Hande Yener, Doğulu'nun 2 şarkı söylemesini sağladı. Gecenin geç vakitlerine kadar süren konser sonunda ise Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar Hande Yener'e çiçek ve plaket takdim...

Hande'den 'Amy' makyajı

Gelibolu 18'inci Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, İngiliz Şarkıcı Amy Winehouse'u unutmayarak onun kıyafet, saç şekli ve makyajıyla seyircilerin karşısına çıktı.

Hayranları yasta

Rehabilitasyon sürecinde olduğu için üçüncü albümünün çıkış tarihi yapımcı şirketi Island Records tarafından ertelenen Winehouse'un hayranlarıysa şarkıcının 2.5 milyon sterlin değerindeki evinin önünü çiçek ve mumlarla doldurdu. Bazı hayranlarıysa şarkıcının sürekli uğrak yeri olan Camden'daki Hawley Arms isimli bara giderek, şarkılarını söyledi.


Hande Yener'den Amy Winehouse süprizi (Şarkıcı Amy Winehouse öldü)AMY WİNEHOUSE EVDEN İŞTE BÖYLE ÇIKARTILDI VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Hande Yener'den Amy Winehouse süprizi (Şarkıcı Amy Winehouse öldü)AMY WİNEHOUSE EVDEN İŞTE BÖYLE ÇIKARTILDI FOTOGRAFLAR İÇİN
TIKLAYINIZ

Hande Yener'den Amy Winehouse süprizi (Şarkıcı Amy Winehouse öldü)AMY WİNEHOUSE FOTOGRAFLARI İÇİN
TIKLAYINIZ