Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hayvan Pazarını Gezdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kars‘ta Hayvan Pazarı‘nı ziyaret etti.

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hayvan Pazarını Gezdi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kars İl Başkanı Mustafa Aras, Milletvekili adayları Naif Alibeyoğlu, Cengiz Daşdemir, Saffet Özdemir, CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ve çok sayıda partili ile birlikte bu sabah Hayvan Pazarı‘nı ziyaret ederek hayvancılıkla uğraşan vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kılıçdaroğlu‘nu Başbakan sloganlarıyla karşılayan hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar, Kars‘ta hayvancılığın bittiğini belirterek sorunlarına Kılıçdaroğlu‘ndan sorunlarına çözüm bulmasını istedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hayvan Pazarı‘nda kendisine gösterilen ilgiden memnun olurken, vatandaşların sorunlarını bir bir dinlemesi ise dikkat çekti.

Havyan Pazarı‘nda dolaşan Kılıçdaroğlu, zaman zaman kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında zor anlar yaşadı. Hayvan Pazarı‘ndaki ziyaretini tamamlayan CHP Genel Başkanı daha sonra G.A.M.P. Caddesi üzerinde bulunan tarihi mekana geçerek burada sabah kahvaltısını yaptı.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler sabah kahvaltısını yaptığı tarihi mekandan ayrılarak kaldığı otele geçti. Kılıçdaroğlu dinlenmek için odasına geçerken, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise Kars‘ın Susuz ilçesine gitti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 11.00‘de Cumhuriyet Meydanı‘nda halka seslenecek.

Kaynak: İHA