Enerji Verimliliği Derneği‘nden Kayso‘ya Ziyaret

Enerji Verimliliği Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ezinç ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak‘ı makamında ziyaret etti.

Enerji Verimliliği Derneği‘nden Kayso‘ya Ziyaret
Enerji Verimliliği Derneği‘nin Enerji Bakanlığı öncüğünde kurulan bir dernek olduğunu ve Kayseri‘de enerji verimliliğinin yaygınlaştırılması ve daha iyi kullanılması amacı ile burada bir şube açtıklarını açıklayan Enerji Verimliliği Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ezinç, “İnanıyoruz ki tasarruf edilen enerji en ucuz enerjidir. Günümüzde sanayide her alanda enerji tasarrufuna gidilmektedir. Bizde dernek olarak sizlerinde desteği ile bu çalışmalara katkı sağlama gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak ise, enerji verimliliğinin üzerinde durulması gereken önemli konulardan bir tanesi olduğunu belirterek, “Türkiye‘de bu gün yapılan araştırmalara göre kullanılan enerjiden en az yüzde 20 civarında daha dikkatli kullanmak sureti ile tasarruf edilmesi gerektiği açıklanmakta. Burada bir farklılık oluşturulması bakımından Enerji Verimliliği Derneği‘nin fonksiyonu çok önemli. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği‘nde de enerji verimliliği meclisi oluşturulmuş durumda. Bu konuda kentlerimizde önde gelen sanayici arkadaşlarımızın da katkılarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA