Bakan Arınç Sosyal Medyayı Pad Bilgisayardan Takip Ediyor

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç, Bursa‘daki Balkan Medya Platformu‘nun açılış konuşmasında çağımızın yeni kavramı olan sosyal medya gerçeğine dikkat çekti. Arınç, akşam gala yemeğinde de şahsi pad bilgisayarından günlük haberleri kontrol edip twitter‘daki mesajlara baktı.

Devlete ait yayıncı kuruluşlardan sorumlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çelikpalas Otel‘deki Balkan Medya Platformu Gala Yemeği‘nde ara sıcak ile ana yemek arasındaki servis boşluğunu değerlendirip ipad ile günlük haberleri ve twitter yazışmalarını kontrol etti. Emeklilerin bir talebini Meclis‘te konu görüşülürken twitter‘dan alıp çözümüne katkı sağlayan Bülent Arınç, yeni seçim bölgesi Bursa‘da da vatandaşların twitter üzerinden kendisine ulaştırdığı problemlerin çözümüne çalışıyor.

Bakan Arınç‘ın pad bilgisayarı maharetli bir şekilde kullanmasını takip eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Vali Şahabettin Harput ise günlük hayatlarında mobil veya masa üstü bilgisayar kullanmıyor.

Bülent Arınç‘a twitter.com/bulentarinc adresinden ulaşılabiliyor. Bakan gün içerisinde ve gece fırsat buldukça fanlarına ve kendini takip edenlere cevap yazıyor, meselelerin halli için çalışma başlatıyor.

Kaynak: İHA