Özdağ: Manisa‘da 12 Haziran‘a Birlik Ve Beraberlik Ruhu İçinde Yürüyoruz

AK Parti Manisa milletvekili adayı Selçuk Özdağ, 12 Haziran‘da çok büyük bir sürpriz yapacaklarını belirterek, seçimlere birlik ve beraberlik ruhu içinde yürüdüklerini söyledi.

Özdağ: Manisa‘da 12 Haziran‘a Birlik Ve Beraberlik Ruhu İçinde Yürüyoruz
Özdağ: Manisa‘da 12 Haziran‘a Birlik Ve Beraberlik Ruhu İçinde Yürüyoruz
AK Parti Manisa milletvekili adayı Selçuk Özdağ, 12 Haziran‘da çok büyük bir sürpriz yapacaklarını belirterek, seçimlere birlik ve beraberlik ruhu içinde yürüdüklerini söyledi. Diğer adaylar Hüseyin Tanverdi, Recai Berber, Uğur Aydemir, Muzaffer Yurttaş, Sait Han Bakşi, Abdurrahim Arslan, Mehmet Uçak, Murak Erbil, Mustafa Irmak ve bütün teşkilatla el ele, gönül gönüle vererek çalıştıklarının altını çizen Özdağ, "Hedefimiz, Manisa‘da yedi milletvekili çıkarmak. Projelerimiz, yaptıklarımız ve yapacaklarımızla milletle bütünleşiyoruz." dedi.

Manisalıları, sivil toplum kuruluşlarını, kaanat önderlerini ziyaret ederek sıkıntı ve beklentileri tek tek dinlediklerini kaydeden Özdağ, "Manisa artık İzmir‘in varoşu olarak nitelendirilmeyecek. İzmir‘in besleyicisi ve lojistik destekleyicisi olacak. Bunun için de ustalık döneminde il ve ilçe bazında yapacaklarımız var. 8,5 yılın toplamı, 2023‘e kadarki sürecin tohumudur." diye konuştu. Manisa‘yı şehir dönüşüm projeleriyle tarihî dokusuna uygun hale getireceklerini, Manisa-İzmir arasındaki ulaşımı kolaylaştırmak için Sabuncubeli Tüneli için ihaleye çıkıp en kısa zamanda bitireceklerini anlatan Selçuk Özdağ, Aliağa-Menderes Banliyö Hattı ile Menemen-Manisa hattını yaparak bağlantı kuracaklarını söyledi. Manisa halkı için tarımın önemine değinen AK Parti adayı Özdağ, teşviklerle ve çiftçinin aldığı kredilerin maliyetini aşağıya çekerek, toprak sanayisini canlandıracaklarını belirtti. Manisalı çiftçinin ürünleri için ihracat engelini kaldıracaklarının vaat eden Özdağ, "Manisa‘nın üzüm, zeytin, zeytinyağı, Demirci halısı, Kırkağaç kavunu gibi ürünlerini marka haline getireceğiz. Teknik üniversite açarak, bütün ilçelerde teknik fakülteler kurulması için çabalayacağız." dedi.

Sanayi şehri Manisa‘nın enerjisini de en iyi şekilde değerlendireceklerini belirten Selçuk Özdağ, "Kırkağaç‘ın rüzgâr enerjisi potansiyelini kullandıracağız. Soma‘da yeni bir termik santral hizmete sokup 2 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Salihli‘de jeotermali verimli bir şekilde kullanıp Sağlık Bakanlığı ile protokol imzalayarak bu ilçemizi tedavi ve sağlık turizminin merkezi haline getireceğiz." diye konuştu. Özdağ, Sart antik kentinde ise uluslararası bir kültür festivali düzenleyerek şehrin tanıtımını en iyi şekilde yapacaklarını sözlerine ekledi.