MHP'de kaset skandalı (Bahçeli açıklama yaptı)

MHP'de kaset skandalı durmak bilmiyor. VARAN-2 olarak 2.MHP kaset skandalı dün patladı. MHP kast skandalı ile ilgili Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu.

MHP'de kaset skandalı durmak bilmiyor. Son olarak 2.MHP kaset skandalı dün patladı. MHP kast skandalı ile ilgili Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu.MHP 2. kaset skandalı ile zor durumda.MHP 2. kaset skanlı ile sarsılıyor. MHP 2. kaset skanlıda yine aynı milletvekillerine ait. İşte MGP 2. kaset skandalı detayları ve gelişmeler

Gazetecilerle özel hayatına ve gündeme ilişkin sohbet eden Bahçeli, 2 genel başkan yardımcısının istifasına neden olan gizli görüntülerin yayınlandığı web sayfalarının kaynağının ABD olduğunu açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin aleyhine yayın yapan 126 internet sitesi belirlediklerini kaydederek, 2 genel başkan yardımcısının istifasına neden olan gizli görüntülerin yayınlandığı www.ulkucugazete.com ve www.farkliulkuculuk.com web sayfalarının kaynağının ABD olduğunu açıkladı. MHP'li iki genel başkan yardımcısına ait sevişme görüntüleri gündeme bomba gibi düştü ama asıl bomba bugün patladı. Bu iddia en az o görüntüler kadar gündem oluşturacak.

MHP'yi sarsan kaset skandalında 2. 1 Mayıs'ta internete verildi. MHP kaset skandalı ile yeniden çalkalanmaya başladı. MHP kaset skandalında "vara-3"ün geleceği farklıülküclük isminde bir site duyurdu.

12 Haziran seçimleri öncesinde MHP'yi karıştıran kaset skandalının 2'ncisi de internet sitelerine düştü

MHP'nin eski Genelbaşkan Yardımcıları Metin Çobanoğlu ve Recai Yıldırım'ın içinde olduğu ve partiden istifalarına neden olan skandal görüntülere bir yenisi daha eklendi. Çeşitli internet sitelerine düşen videoda Yıldırım ve Çobanoğlu'nun seks görüntüleri bulunuyor. Videoda ayrıca 16 yaşlarında bir kız çocuğunun da aralarında bulunduğu çok sayıda kadın görünüyor.

+18'lik görüntüler

Görüntüler çeşitli internet sitelerinde alenen yayınlanıyor. Partiden kopan eski ülkücülerle, MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında 12 Eylül Referandumunda doruk noktaya çıkan ve bir süredir devam eden savaşın son perdesi olarak internete konulduğu iddia edilen görüntülerde, Bahçeli’nin iki genel başkan yardımcısını partiden ihraç etmemesi nedeniyle görüntülerin devamının konduğu belirtiliyor. Görüntüler artı 18 sahneler içeriyor. Ayrıca fotoğraflar bulunuyor.

Türkiye dün "Baykalvari" bir kaset skandalı ile sarsıldı. MHP'nin üst düzey iki yöneticisi, Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun ortaya çıkan sevişme görüntüleri MHP'de adeta deprem etkisi yarattı.

Hem görüntüler hem de bu iki genel başkan yardımcısının söyledikleri sözler özellikle muhafazakar MHP tabanında şok etkisi yarattı.

Mhp'de Kaset Skandalı -1 için tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -2 için
tıklayınız (video)
Mhp'de Kaset Skandalı -3 için
tıklayınız (video)

RECAİ YILDIRIM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

METİN ÇOBANOĞLU FOTOĞRAFLARI İÇİN
TIKLAYINIZ


Analarını belleyeceğiz

Evdeki kadının Recai Yıldırım’a AKP’yi yıkmakla ilgili sorusuna ise yine bomba cevaplar geliyor. “CHP yüzde 30 alsa, biz de 18-20 neyse alsak AKP’nin işi biter. CHP ile koalisyon yaparız. AKP hele bir iktidardan insin, analarını belleyeceğiz” diyen Recai Yıldırım, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Mahmut Çomoğlu isimli birine destek çıkmasını istediğini açıklıyor. Çomoğlu’nun İspanyollardan iş aldığını ve 5 milyon dolar para kazandırdığını öne süren Yıldırım, Mahmut Çomoğlu’nun “ Gardaş sana bir kıyak da yaparız” dediğini anlatıyor. Kendisinin de Mahmut Çomoğlu’na “Ben de dedim ki.. Allahsız ben han istemiyorum, hamam istemiyorum. Bir avrat istiyorum”diyor.

Tesettür hobisi!

Recai Yıldırım, siyasi bombalarının ardından tesettürlü kadınlara da hakaret ediyor. Yıldırım, “Hele tesettüre girersen çok daha severim seni. Deme off aman aman bir hoşuma gider ki. Bildiğin gibi değil. Selvi bir de tesettüre girse var ya. Hobim var valla” diyerek burada yazamayacağımız başka sözlerle de tesettürlü bayanlara hakaret ediyor.

Betül isimli bayanın “Sen istiyorsan gireyim aşkım. Sapık ya bu adam” diye cevap vermesi karşısına ise Recai Yıldırım, ülkücü camiayı şok edecek şu yanıtı veriyor . “Sapığım tabi.”

MHP'de dün patlak veren kaset skandalı, iki MHP'liyi koltuğundan etti. AKP'li Hüseyin Tanrıverdi, yaptığı açıklamada MHP ve CHP'de yaşanan kaset skandallarını değerlendirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, 'CHP'nin CD'si, MHP'nin CD'si, birbirinden farkı var mı? Yok, bunlar ruh ikizi' dedi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde AK Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısı yapıldı. Belediye Konferans Salonunda yapılan toplantıda konuşan Tanrıverdi, amaçlarının ülkeye hizmet etmek ve eser bırakmak olduğunu belirterek, TBMM'de bu duygularla çalıştıklarını ifade etti. Partisinin milletvekili adayları içinde darbeci, balyozcu ve emanet aday bulunmadığını dile getiren Tanrıverdi, şunları söyledi:

'AK Parti'nin adayları içerisinde, Ergenekoncu, Balyozcu aramayın, çete, mafya aramayın. Vatanının, milletinin değerlerine yabancı aramayın, emaneten aday aramayın. Partimizin adayları, milletimizin, sizin bağrınızdan çıkan adaylardır. Adaylarımız genç, dinamik, dürüst, liyakatli, iş bilen, misyon ve vizyon sahibi, 'ben' değil, 'biz' diyen, kendiyle, kentiyle, kimliğiyle, kültürüyle, en önemlisi milletiyle barışık, insanı yaşat ki, 'Manisa yaşasın, devlet yaşasın' ilkesini özümsemiş, Manisa'nın evlatlarıdır.'

'AK PARTİ'YE İMRENİYORLAR'
Tanrıverdi, muhalefet partilerinin AK Parti'ye imrendiğini, 'sahte hedeflerle, havada asılı vaatlerle göz boyamaya çalıştıklarını' savunarak, şöyle devam etti:

'Soruyorum onlara, siz bu hedeflere maskeli adaylarla mı ulaşacaksınız? Ergenekoncularla, çetelerle kol kola girerek mi gerçekleştireceksiniz? Vatandaşı oy çantası olarak gören, eskinin 'Dün dündür, bugün bugündür' anlayışını diriltmeye çalışıyorlar. Geçmiş geçmişte kaldı. Milletimiz eski defterleri kapattı. Eskimiş siyaseti çöpe attı. Ama bugünü daha iyi anlamak için dünü asla unutmamalıyız. Ana muhalefet, yavru muhalefet hiç de Türkiye'de iktidarı düşünmüyor. Hepsi baraj hesapları yapıyor. Sayın Baykal bir CD ile yıkıldı gitti. Şimdi de MHP'nin Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı CD ile gitti. CHP'nin CD'si, MHP'nin CD'si, birbirinden farkı var mı? Yok, bunlar ruh ikizi. Bunların genleri bile birbiriyle aynıymış, onu şimdi fark ettik. Listeleri bile birbirinden farklı değil.'

'TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK MİLLET'
AK Parti'nin 8,5 yıllık iktidarı boyunca milli iradeye gölge düşürecek, milli iradenin tecellisini engelleyecek her türlü girişimin karşısında durduklarını söyleyen Tanrıverdi, bölgesel, dini ve etnik milliyetçilik yapmadıklarını ifade etti. Her zaman tek bayrak, tek vatan, tek millet ilkesini benimsediklerini, bunları tartıştırmayacaklarını belirten Tanrıverdi, 'Türkiye'nin resmi dili Türkçe'dir, herkes ana dilini konuşabilir ama resmi dilimize kimse alternatif düşünemez' dedi.

Siyasetin kazası olmadığını belirten Tanrıverdi, '12 Haziran akşamı sandık açıldığında keşke dememek için siyasetin kazasını yaşamayacağız. Biz kimsenin kirliliği üzerinde siyaset yapmayacağız. Manisa ilinde en az 8 milletvekili çıkaracağız'

Gece geç saatlere kadar süren toplantı sonunda AK PArti Manisa milletvekili adayları toplu olarak sahneye çıktı ve salondakilere çiçek attı.

KADINLARI ARAŞTIRIN
Videodaki çirkin sözlerin asla MHP'yi bağlamadığını, ülkücülülüğün hiçbir değeriyle örtüşmediğini vurgulayan Bahçeli, görüntülerdeki kadınların ideolojik soru ve yaklaşımlarıyla kurulan tezgahın bir ayağı olduklarını belirterek bu kadınların araştırılmasını istedi. Bahçeli, 'Partimizi psikolojik operasyonlarla yıpratmaya çalışanlar, camiamız üzerinden ahlaksızca politika üretmeye cüret eden kim varsa alçaktır, şerefsizdir' dedi. ANKARA

İki istifacı kesin listede
KADINLARLA çekilmiş gizli görüntüleri yayınlanınca MHP'den ve milletvekili adaylığından istifa eden Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu'nun adlarının Resmi Gazete'nin dünkü sayısında açıklanan kesin aday listesinde yer alması şaşırttı. MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Yıldırım'ın Adana 1. sıra, Çobanoğlu'nun Kırşehir 1. sıra adayı görünmesinin aday olacakları anlamına gelmediğini belirtti. Paçacı, 'Bunların yerine kaydırmalar yapılır'' dedi.