Vali Salihoğlu, Salyazı Beldesinde Sosyal Tesis Açtı

Gümüşhane’nin Köse ilçesine bağlı Salyazı Beldesinde Belediye Başkanlığı ve hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılan yemekhane ve toplantı salonu törenle açıldı.

Vali Salihoğlu, Salyazı Beldesinde Sosyal Tesis Açtı
Merkez Camii’nin zemin katında yer alan alanda yapılan düzenleme ile aynı anda 100 kişinin yemek yiyebileceği tesisin açılışı için düzenlenen törene Vali Enver Salihoğlu, Köse Kaymakamı Ali Gökay, Salyazı Belediye Başkanı Müdür Uçar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, İŞKUR Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Enver Salihoğlu, toplumun her zaman yararlanabileceği bu tür tesislerin önemine vurgu yaparak, Salyazı beldesinde böyle bir tesise ihtiyaç olduğunu söyledi. "Veren el, alan elden üstündür” özlü sözüne de vurgu yapan Vali Salihoğlu, hayırsever vatandaşlardan başka güzel hayırlar beklediklerini dile getirdi.

Salyazı Belediye Başkanı Mühür Uçar ise Salyazı beldesinin böyle bir tesise ihtiyacı olduğunu belirterek, “Bu mekanı restore ederek vatandaşlarımızın en iyi şekilde faydalanması için hizmetlerine açmış oluyoruz. Göreve geldiğim andan şuana kadar heyecanımı hiç kaybetmedim. Adaletli, ayrım yapmadan, kul hakkı ve yetim hakkı yemeden hizmet etme prensibi ile hareket ediyoruz. Umarım kalıcı çok büyük eserler yaparız” dedi.

Uçar, çok amaçlı kapalı spor salonunun ihalesinin yapıldığını ve 100 gün içerisinde bitirileceğini kaydederek, diğer yatırımlar hakkında bilgi aktardı. Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde tesisin kurdelası kesilerek açılışı gerçekleştirildi. Tesisin ilk misafirlerine kuru fasulye ve tatlı ikram edildi.

Kaynak: İHA