Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Mustafa Albayrak’Tan İha‘ya Ziyaret

AK Parti Yozgat milletvekili aday adayı Mustafa Albayrak, İhlas Haber Ajansı (İHA) Yozgat Bürosu’nu ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Danışmanlığı görevinden istifa ederek AK Parti‘den Yozgat milletvekili aday adaylığını açıklayan Mustafa Albayrak, İHA Yozgat Bürosu’nu ziyaret etti. 1973 Yozgat Merkez Lök köyü doğumlu ve 21 yıllık devlet tecrübesine sahip olduğunu belirten Albayrak, "Şu ana kadar edindiğim bilgi ve deneyimlerime, yerli ve köklü değerlerimiz doğrultusunda yön vererek muhafazakar demokrasi anlayışı içinde AK Parti çatısı adlında ülkeme ve hemşerilerime hizmet etmek istiyorum" dedi.

Ankara‘da yaşamasına rağmen hiçbir zaman Yozgat‘tan kopmadığını, her fırsatta Yozgat‘a geldiğini, sürekli ziyaretlerde bulunduğunu dile getiren Albayrak, "12 Haziran‘da genel seçimler yapılacak, Yozgat‘a ve ülkemize hizmet etmek için AK Parti‘den aday adayı oldum. Benim gibi birçok arkadaşımız da AK Parti‘den müracaat etti, bu bir demokratik yarıştır, herkes bölgesine en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyor. Yapılan temayül yoklamasında 30 aday adayı arasında 9‘uncu oldum. Bize güvenip destek veren tüm teşkilat üyelerine ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA