Silopi Belediye Başkan Vekilliği`ne Hüsnü Yıldırım Seçildi

KCK/TM Operasyonu kapsamında tutuklanıp cezaevine konulan Silopi Belediye Başkanı Emin Toğurlu`ya vekaleten Belediye Meclis üyesi Hüsnü Yıldırım oy birliğiyle seçildi.

Silopi Belediye Başkan Vekilliği`ne Hüsnü Yıldırım Seçildi
Yeni Başkan ilk mesajında halka hizmet için göreve talip olduğunu söyledi

Silopi Belediyesi`nde yapılan seçimlere 21 Belediye meclis üyesi katıldı. İki adayın yarıştığı seçimde oyların saf çoğunluğunu alan Belediye Meclis üyesi Hüsnü Yıldırım Silopi Belediye başkan vekilliğine seçildi. Silopi Belediyesi Başkan vekilliğine seçilen Hüsnü Yıldırım ilk mesajında hiçbir parti ve düşünce ayırmaksızın herkese hizmet için bu göreve talip olduğunu söyledi. Başkan Yıldırım "Ben, partim ve ekibim bizlere verilen bu emanete layık olmak için güven ve istikrar içinde çalışmalarımızı daha dagüçlü bir şekilde yürüteceğiz. Hizmet yaparken kesinlikle parti ayrımı kişi ayrımı yapmayacağız. Her vatandaşımız istediği zaman belediyemizi ziyaret edip bizlerle görüşebilir" diye konuştu

Başkan Hüsnü Yıldırım kendisine oy veren ve vermeyen bütün belediye meclisine çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Silopi belediyesi başkan vekilliğine seçilen Hüsnü Yıldırım evli ve 6 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA