Ak Parti Malatya Milletvekili Faruk Öz, Sendikaları Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, sendikaları ziyaret etti.

Beraberinde, Belediye Meclisi Başkan Vekili Aziz Görgeç, AK Parti İl Başkan yardımcısı Bülent Tüfekçi, AK Parti merkez İlçe Başkan yardımcısı Selami Zorver ve diğer partitilerle birlikte önce Hizmet İş Sendikası Malatya Şubesi'ni ziyaret edip, sendika şube başkanı Bünyamin Geleri ve sendika yöneticileriyle görüşen Malatya milletvekili Faruk Öz, burada yaptığı konuşmada, 12 Eylül referandumunda niçin "Evet" oyu istediklerini anlattı.
Millitvekili Öz, 12 Eylül refrandumunda sendikalara da haklar getirildiğine vurgu yaparak, "İşçiler, birkaç sendikaya da üye olabilecekler. Toplu görüşmeler toplu sözleşmeye dönüşüyor" şeklinde konuştu. Milletvekili Öz, 12 Eylül referandumunda, CHP, MHP ve BDP'nin referandumu seçim havasına soktuklarını belirterek, "12 Eylül'de bir parti oylanmayacak, Türkiye'nin geleceği oylanacaktır" dedi.
Bu arada, Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ise konuşmasında, "12 Eylül, parti seçimi değil referandumdur. Referandumdaki maddelerin içeriğine bakıldığında hiçbirinin demokrasi, insan hakları ve sivilleşme doğrultusunda, ülkemizi geriye götürmediği, aksine bütün bu alanlarda daha ileriye götürdüğü açıkça görülüyor. Demokrasiye, insan haklarına ve sivilleşmeye oy verilmelidir" ifadelerini kullandı.
Öz, daha sonra Yol İş Sendikası Malatya Şubesi, Öz İplik İş Sendikası Malatya Şubesi ve Memur Sen Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.