Ak Parti İl Yöneticilerinden İlçe Teşkilatlarına Teşekkür Ziyareti

AK Parti Bursa İl Yürütme Kurulu üyeleri, referandum sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etmek için ilçe yönetimlerini ziyaret ediyor.

Ak Parti İl Yöneticilerinden İlçe Teşkilatlarına Teşekkür Ziyareti
Bu kapsamda önceki akşam AK Parti Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel ve Mudanya ilçe yönetimleri ziyaret edildi. AK Parti Osmangazi ilçe yönetimi ziyareti sırasında kısa bir konuşma yapan AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, teşkilat olarak referandum sürecinde yapılan çalışmaların sonucunu yüksek seviyede oy alarak gördüklerini belirtti.
Bursa teşkilatlarının yaptığı çalışmaların genel merkez tarafından da yakından takip edildiğini söyleyen Yalçın, referandumda alınan başarılı sonuçtan dolayı Başbakan'ın bizzat teşekkür ettiğini ifade etti.
AK Parti'nin bütün karalama kampanyalarına, muhalefetin çamur siyasetine rağmen vatandaş nezdindeki güvenirliliğinin katlanarak arttığını belirten Yalçın, bunda teşkilatların yaptığı çalışmaların ve halkla kurulan diyalogun katkısının büyük olduğunu anlattı.
AK Parti Osmangazi ilçe yönetiminin ziyaretinde Başkan Sedat Yalçın'a yardımcıları Cemalettin Torun, Cennet Cankılıç ve Cihat Çini eşlik etti.
Bu arada AK Parti il yöneticilerinden Hasan Tuğcu ve Murat Yurtsever Mudanya ilçe teşkilatı, Tahsin Bulut ve Nihat Gülçimen Yıldırım ilçe, Ömer Demir ve İsmail Hakkı Edebali ise Kestel ve Gürsu ilçe teşkilatı toplantılarına katılırken, geçtiğimiz hafta da Nilüfer ilçe yönetimi ziyaret edildi.