Silah Sanayisinin Sorunları Beyşehir'de Tartışıldı

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Üzümlü ve Huğlu Beldeleri'ndeki silah üreticileriyle bir araya geldi

Silah Sanayisinin Sorunları Beyşehir'de Tartışıldı
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa ile Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Üzümlü ve Huğlu Beldeleri'ndeki silah üreticileriyle bir araya geldi.
Beyşehir Kaymakamı Cumali Atilla, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşçı, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı ve bazı davetlilerinde hazır bulunduğu ziyarette silah sanayisinin sorunları masaya yatırıldı. Müsteşar Ali Boğa, silah sanayisinde yaşanan sorunlar için sürekli bir çözüm arayışı içinde olduklarını belirterek, "Dünyanın her bir köşesine av tüfeği imal edip gönderen firmalarımızın sorunlarını görmezden gelemeyiz. Bu sorunlar hakkında bir rapor hazırlayıp çözüm noktaları arayacağız. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Ayrıca bu hususta bir komisyon oluşturulacak" dedi.