Naksan Holding'in, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Gururu

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması''na göre 2009 yılında üretimden satış verilerine göre Naksan Holding'e bağlı olarak faaliyet gösteren iki şirket olan Naksan Plastik A

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) hazırladığı ''Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması''na göre 2009 yılında üretimden satış verilerine göre Naksan Holding'e bağlı olarak faaliyet gösteren iki şirket olan Naksan Plastik A.Ş. ve Royal Halı sıralamada yer aldı. Sonuçlara göre Naksan Plastik A.Ş. sektöründeki en büyük plastik ambalaj firması olma özelliğini de korudu.
Her yıl İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması sonuçları açıklandı. 2009 yılı verilerine dayanılarak yapılan araştırma sonuçlarına göre Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Naksan Plastik A.Ş. ve Royal Halı, Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer aldı. Yapılan açıklamaya göre, Naksan Plastik A.Ş. 2009 yılında net üretimden satış verilerine göre 138. sırada yer alırken bir dünya markası haline gelen Royal Halı 466. sırada yer
aldı. Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş., sektöründeki en büyük plastik ambalaj firması olma unvanını da korurken sonuçlar Gazianteplilerin de ortak mutluluk kaynağı oldu.
Dünyanın en gelişmiş teknolojisini üretimde kullanan Naksan Plastik, birçok alanda kullanılan ambalaj üretimiyle dikkat çekiyor. Kurulduktan çok kısa bir süre içerisinde dünyanın en önemli markaları arasına girmeyi başaran Royal Halı ise ürün kalitesi ve çeşitliliğiyle rakipleri arasında en çok tercih edilen marka olma özelliğini sürdürüyor.