SP Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç: Kongre için imza sayısı yeterli

Numan Kurtulmuş'un 2. kez genel başkanlığa seçildiği olaylı Saadet Partisi (SP) kongresi yenilenecek. SP Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, tüzüğe

Numan Kurtulmuş'un 2. kez genel başkanlığa seçildiği olaylı Saadet Partisi (SP) kongresi yenilenecek. SP Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, tüzüğe göre imza sayısının kongre için yeterli olduğunu açıkladı.

Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan cephesinde toplanan kongre için yeterli sayıda delege imzası Saadet Partisi Genel Merkez binasında Kurtulmuş'un kurmaylarına teslim edildi. Erbakan cephesinden Saadet'e gelen Mustafa Kamalak ve Temel Karamollaoğlu kongre için topladıkları delege imzalarını parti yönetimine teslim ettiler.

Delege imzalarını teslim alan parti yönetimi kurmayları bir açıklama yaptı. Saadet Partisi adına açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, yeterli sayıda delege imzasının kendilerine teslim edildiğini, Genel İdare Kurulu'nun toplanarak tüzüğün ve yasanın gerekli olduğu şekilde karar vereceğini kaydetti.

Delegelerin imzalarını genel merkeze sunduktan sonra konuşan Mustafa Kamalak ise yeterli sayıda imzanın toplandığını ve kanuna göre kongreye gidileceğini ifade etti.