Kurtalan Belediyesi 3 ayda 80 bin metrekare parke taşı döşedi

Siirt'in Kurtalan ilçe belediyesi bu yıl içerisinde önüne koyduğu 100 bin metrekare parke taşı döşeme çalışmalarına iki koldan 2 ayrı mahallede devam

Siirt'in Kurtalan ilçe belediyesi bu yıl içerisinde önüne koyduğu 100 bin metrekare parke taşı döşeme çalışmalarına iki koldan 2 ayrı mahallede devam ediyor. Kurtalan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler şu ana kadar 80 bin metrekare parke taşı döşemesini gerçekleştirdi.

Hizmet sezonun başında yaptığı 100 bin metrekarelik ihaleyle çalışmalarına başlayan Kurtalan Belediyesi, Fırat ve Garzan mahallelerinin tüm sokaklarının alt ve üst yapı çalışmalarını bitirdi.

Belediye Başkanı Necat Yılmaz, Fen-İşleri ekiplerinin Fırat ve Garzan mahallelerinden sonra Yenidoğan ve Bahçelievler mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğü ifade etti.

"SİİRT'İN EN BÜYÜK PARKI KURTALAN'DA YAPILACAK"

Kurtalan Belediye Başkanı Necat Yılmaz, tüm Kurtalanlılara yeni bir müjde vererek haftaya Siirt'in en büyük parkını ilçede yapacaklarını duyurdu. Yılmaz, "30 bin metrekare alan üzerinde yapılacak park Devlet Demir Yolları'na ait arazi üzerinde kurulacak. Temelini haftaya atacağız.2 dedi.