Deniz Bank'tan işletmeler için Ramazan kampanyası

Ramazan ayı dolayısıyla işletmelere yönelik yeni bir kampanyaya imza atan Deniz Bank, eylül sonuna kadar özel faiz oranlarının bulunduğu kredi imkânın

Ramazan ayı dolayısıyla işletmelere yönelik yeni bir kampanyaya imza atan Deniz Bank, eylül sonuna kadar özel faiz oranlarının bulunduğu kredi imkânını 3 ay ödemesiz dönem ile 36 aya kadar vade seçenekleriyle sunuyor. Banka, İşletme Kart'ın faiz oranını da ağustos sonuna kadar yüzde 1,25'e indirdi.

Deniz Bank İşletme ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Ramazan Kampanyası ve İşletme Kart'ın yeni faiz oranının, şirketlerin büyümesine önemli katkı yapacağını belirtti. Sun, "Ramazan için işletmelerimizin yüzünü güldürecek önemli bir kampanyaya imza atıyoruz. Krediyi avantajlı faiz oranlarıyla işletmelerimize sunuyoruz. Ayrıca İşletme Kart'ın da faiz oranını Ramazan'a özel olarak indirdik. İşletmelerimizin bu yeni olanaklarımızdan yararlanıp daha çok büyümelerini istiyoruz." dedi.

Kampanya ile işletmelere 3 ay ödemesiz dönem ile 36 aya kadar vade imkanı sunulurken, Ramazan boyunca kredi limitlerinin yüzde 10'u tutarında ilave Kurtaran Hesap limiti işletmelerin otomatik olarak hesaplarına ekleniyor. İşletmeler böylece hesaplarında yeterli bakiye olmasa da çek/senet, fatura ve diğer kısa vadeli ödemelerini Kurtaran Hesap ile yapabiliyor.

Deniz Bank'ın kampanya kapsamında sunduğu Ramazan Kredisi'nden işletmeler yüzde 1,10 dan başlayan faiz oranlarından yararlanabiliyor. İşletmelere yönelik bir kolaylık daha sunan banka, İşletme Kart'ın faiz oranını yine Ramazan ayına özel olarak ağustos sonuna kadar yüzde 1,25'e indirdi. Sadece KOBİ'lere özel olarak tasarlanan İşletme Kart ile Deniz Bank dört farklı kredi seçeneğini tek bir kart ile birçok bankacılık kanalından, 7/24 müşterilerine sunuyor. İşletmelerin maliyetlerini ve zamanlarını yönetmeleri açısından etkin bir çözüm olarak hayata geçirilen İşletme Kart, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi, Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Business Card ürünlerini tek bir kartta toplanmasına olanak tanıyor.

İşletme Kart sahipleri; Deniz Bank'ın tüm şubelerinden, ATM'lerinden ve Açıkdeniz'den (internet bankacılığı) taksitli ticari kredi kullanabiliyor. Alternatifler doğrultusunda nakit akışlarına uygun geri ödeme seçeneklerinden ve 36 aya kadar vade imkânından yararlanabiliyor. Kısa vadeli nakit ihtiyaçları için banka şubelerinden ve ATM'lerinden Kurtaran Hesaplarını kullanarak nakit çekebiliyor, hatta çek, fatura ve otomatik ödemelerini yapabiliyor.

Şirket kredi kartı özelliği ile işletme sahibi ve çalışanları, yurtiçi ve yurt dışında işletmeleri adına yapacakları tüm harcamalarda Deniz Bank İşletme Kart'ından faydalanabiliyor.