Bafra'da yol ve asfalt sorunu gideriliyor

Samsun'un Bafra ilçesi İkizpınar Beldesi'nin sorunları, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir

Samsun'un Bafra ilçesi İkizpınar Beldesi'nin sorunları, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'in girişimleriyle gideriliyor. Beldenin en önemli sorunu olan yol ve asfalt sorunu, İl Özel İdaresi ile yapılan müzakereler doğrultusunda çözüme kavuştu. Asfalt çalışmalarına başlayan ekipler, bir hafta içerisinde belde yolunun asfaltının tamamlanacağını ifade etti.

Çalışmaları yerinde incelemek üzere İkizpınar Beldesi'ni ziyaret eden Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil'den çalışmalar hakkında bildi aldı.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Demir, beldenin yıllardır süregelen asfalt problemini çözmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Demir, "İkizpınar beldemizi yaklaşık bir ay önceki ziyaretimizde, belediye başkanımızdan beldenin sorunlarını dinleme fırsatı bulmuştuk. En öncelikli sorunun beldenin ana ve ara arterlerinin asfalt sorunu olduğu ve belde halkının bundan son derece muzdarip olduğunu gördük. Bunun akabinde İl Özel İdaresi ile yaptığımız görüşmelerde sorunu dile getirdik. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aslan Karanfil'in de yapıcı tutumları sonucu bu yılki asfalt programına alınan belde yolunun asfalt yapım çalışmaları devam ediyor. Asfalta hazır hale getiren belde yolunun asfalt çalışmaları önümüzdeki hafta içi tamamlanmış olacak. Yol medeniyettir. İkizpınar'a medeniyeti getirdiğimiz için mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte İkizpınar Belediyesi'ni ziyaret eden Demir, beldeye sosyal donatı alanları kazandıracaklarını ve bu konuda Canik Belediyesi'nin İkizpınar'a son derece modern bir park yapacağı müjdesini verdi. Demir, "AK Parti belediyeciliği halka hizmeti öngören, bir sevda işi olmakla birlikte, aynı zamanda dayanışmayı ve el birliğiyle hareket etmeyi kendine görev edinen bir belediyecilik anlayışıdır. İkizpınar Beldesi'nin gelişimine katkı sağlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e şükranlarımızı sunuyoruz." diye ifade etti.

Canik İlçesi Belediye Başkanı Osman Genç de "Yıllardır hizmetten yoksun kalmış, 2009 yerel seçimleri ile yeniden hayat bulmuş İkizpınar Beldemizde yapılan çalışmaları takdir etmemek mümkün değil. Belde sorunları için canla başla çalışan meslektaşımı kutluyorum. Beldede yakalanan bu olumlu havanın devamı için ve beldenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla beldeye sosyal faaliyetlerin yapılacağı çok yönlü bir park yapacağız. Bu çorbada bizim de tuzumuzun bulunması bizlere gurur verir." şeklinde konuştu.