Denizde boğulan anne ve oğlunun cesedi Dilovası sahiline vurdu

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, denizde boğulan anne ve oğlunun cesedi sahile vurdu.

Dilovası'na bağlı Diliskelesi Mahallesi mevkiindeki Be

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, denizde boğulan anne ve oğlunun cesedi sahile vurdu.

Dilovası'na bağlı Diliskelesi Mahallesi mevkiindeki Belde Liman önünde, kıyıdan yaklaşık 50 metre açıkta 2 ceset olduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri terafından denizden çıkarılan cesetlerin, Menşure Zorba ile 6 yaşındaki oğlu Oğuzcan'a ait olduğu tespit edildi.

Gelininin ve torununun sahilde yatan cansız cesedi ile karşılaşan Oğuzcan'ın dedesi Ahmet Zorba sinir krizi geçirdi. Gebze Asri Mezarlığı Morgu'na gelerek cesetleri teşhis eden Menşure Zorba'nın eşi Orhan ile kayınpederi Ahmet Zorba'nın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Öte yandan, görgü tanıklarının ifadelerine göre, Anne Menşure Zorba'nın, oğluyla birlikte sahil kenarında dolaştığı bir süre sonra da denizde ölmüş vaziyette bulunduğu kaydedildi. Çocuğun denize düştüğü annenin de kurtarmak için atladığı ve bu sırada boğulduğu iddia edildi.

Savcının, olay yerindeki incelemelerinin ardından cesetler, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.