Söylemez: Elbistan'da tüm puan türlerinde birincilikler elde ettik

Aksu Fem Dersaneleri Elbistan Şubesi Müdürü Ahmet Söylemez, 2010 LYS'de büyük başarı elde ederek, tüm puan türlerinde birincilik elde ettiklerini beli

Aksu Fem Dersaneleri Elbistan Şubesi Müdürü Ahmet Söylemez, 2010 LYS'de büyük başarı elde ederek, tüm puan türlerinde birincilik elde ettiklerini belirtti.

LYS'de dershanelerinin başarılarını sıralayan Söylemez, şunları söyledi;

"LYS sonuçlarına göre Elbistan Aksu-Fem Dershanesi, Elbistan genelinde TM-1, TM-2, TM-3 ve TS-1 puan türünde Elbistan birincilikleri elde etmiştir. Ayrıca tüm puan türlerinde toplam 11 derece ile her zaman ki başarılarını artırarak devam ettirmiştir. Üniversiteyi kazananlarla ayrı bir gurur yaşadık. Şimdi sıra doğru tercih yapmakta. Dershanemizin öğrencisi olsun ya da olmasın tercih yapabilecek tüm öğrencilerimize dershanemizde tercihte rehberlik hizmeti verilecektir. Doğru tercih için tüm Elbistan öğrencilerini dershanemizde görmekten mutluluk duyacağız. Üniversite sınavını kazanamayan öğrencilerimizin üzüntüsünü paylaşıyor, onları da gelecek yıl hayallerindeki üniversiteye kavuşturabilmek için dershanemize bekliyoruz."