Alex'in Fenerbahçe'de son sezonu mu?

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, sarı-lacivertli takımda son sezonunu geçirip geçirmeyeceğini bilmediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, sarı-lacivertli takımda son sezonunu geçirip geçirmeyeceğini bilmediğini söyledi. Alex, Hollanda kampında idmandan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Brezilyalı yıldız, "bu sene son senen mi?" sorusuna, "aslında şu anda konu hakkında yorum yapmak için daha çok erken. Önümüzde daha bir yıl var" karşılığını verdi.

Kampın çok iyi geçtiğini belirten Alex, "her sene farklı teknik direktör ile çalışmak takımın dengesini nasıl etkiliyor?" sorusu üzerine, her gelen hocanın kendine özgü farklı bir karakteri olduğunu vurguladı:

"Aykut Kocaman ise tamamen farklı. Önemli olan bunun takıma nasıl yansıdığı. Aykut hocanın dediklerini yapmaya çalışıyoruz ve onu uygulayacağız."

Brezilya'ya çocuğunun doğumunu izlemek için gitmediğini vurgulayan Alex, daha önce Aykut Kocaman ve yönetimle bu konuda görüşme yaptığını, doğan çocuğunun Türkiye'ye gelebilmesi için gerekli işlemleri yapmak üzere ülkesine gittiğini söyledi.

CNN Türk