Dersane öğretmenleri piknikte moral depoladı

Giresun İkbal FEM ve ANAFEN öğretmenleri, geleneksel hale getirdikleri piknikte buluştu. Aileleriyle birlikte düzenlenen çeşitli etkinliklerle stres a

  Giresun İkbal FEM ve ANAFEN öğretmenleri , geleneksel hale getirdikleri piknikte buluştu . Aileleriyle birlikte düzenlenen çeşitli etkinliklerle stres atan İkbal FEM ve ANAFEN çalışanları güzel günü mangal keyfiyle geçirdi , hem de kaynaşma sağladı .

Giresun İkbal FEM ve ANAFEN öğretmenleri , Yağlıdere İlçesi piknik alanında bir araya gelerek iş stresinden uzak bir gün geçirdi . Personel arası birlik ve berberliğin pekişmesi amacı ile düzenlenen piknikte konuşan Giresun İkbal FEM ve ANAFEN Genel Müdürü Levent Uysal , " Personelimiz yoğun iş stersinden uzaklaşıp açık ve güneşli bir havada eğlenme fırsatı buldu . İnsanımızın günlük hayatın stresinden kurtulup bir gün dahi olsa tabiatla baş başa kalmasının kendilerini çok sevindirdiğini görüyoruz . Pikniği aile içinde çalışan kurum çalışanları , arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmek amacı ile düzenlediklerini . " söyledi .

Anafen Müdürü Taner Yener " Ders başarısı hayatın ilk yıllarından itibaren öğretmen , öğrenci ve veli üçgeninde dengelerinin sağlanması ile mümkün olur . Öğretmenleriz sınav öncesi piknikte moral depolayarak başarıların bir yenisini eklemek istiyoruz . " dedi . Piknikte Tirebolu İkbal FEM dershanesi Müdürü Mehmet Yıldırım da hazır bulundu .