Yeşil Beyazlı Çatılar Bursa'da Yoğun İlgi Görüyor

Bursa'da, çatı ve cephe sistemleri üreten bir firma tarafından üretilen yeşil beyazlı çatı kaplamaları Bursasporlu taraftarların yoğun ilgisini görüyor.

Yeşil Beyazlı Çatılar Bursa'da Yoğun İlgi Görüyor
Bursaspor'un şampiyon olmasının ardından yeşil beyazlı taraftarlar, takımlarının renklerini taşıyan kiremitlerle çatısını kaplatıyor. Başak Çatı ve Cephe Sistemleri Genel Müdürü Erkan Pekdemir, geçtiğimiz yıl üretimine başladıkları renkli kiremit konseptindeki taraftar kiremit serisinin, Bursaspor'un şampiyonluğu ile Bursalı taraftarlardan büyük ilgi görmeye başladığını söyledi. Pekdemir, "Futbol takımlarının renklerini taşıyan kiremitleri geçtiğimiz yıl piyasaya sunduk. Beklediğimiz ilgiyi ve satışı hemen hemen yakalamıştık ancak Bursaspor'un şampiyonluğu taleplerde şaşırtıcı bir artışa sebep oldu. Yeşil-beyaz renklere olan ilgi oldukça yoğun" dedi.
Takımlarının zaferini daimi kılmak isteyen Bursasporlu taraftarlar, evlerinin yanı sıra ofislerini, dükkanlarını ve garajlarını yeşil beyaz renklere kaplattığını kaydeden Pekdemir, "Kentte bu uygulamayı tercih edenler sayesinde mekanlar stadyum havasına bürünüyor. Bugüne kadar en çok, 3 büyük olarak bilinen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarının renklerinde taraftar kiremit kaplamalarını satışa sunduk. Yeşil beyazlı taraftar kiremit siparişinin antik serisi son aylarda yoğun talep görüyor. Bu seriye olan talep Ege ve Akdeniz bölgesindeki lüks villaları bile geçti" şeklinde konuştu.