Orduspor ve Eskişehirspor taraftarları en uzak köye kütüphane kurdu

Ordu'nun en uzak ve en yüksek köylerinden birinin başlattığı kitap kampanyasına Orduspor ve Eskişehirspor taraftarları de destek verdi.

Ordu'nun Ka

Ordu'nun en uzak ve en yüksek köylerinden birinin başlattığı kitap kampanyasına Orduspor ve Eskişehirspor taraftarları de destek verdi.

Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Derinçay İlköğretim Okulu tarafından "Derinçay'da Senin de Bir Kitabın Olsun" adı altında başlatılan kitap kampanyasına Orduspor ve Eskişehirspor taraftarları da katıldı. Ordu'nun en uzak ve en yüksekteki köyleri arasında yar alan ormanlar ile sınır olan köyde başlatılan kampanya sonucu 4 bine yakın kitap toplanırken Orduspor ve Eskişehirspor taraftar grupları da düzenledikleri kampanyalar ile topladıkları kitabı açılış gününde getirerek okula teslim etti.

Eskişehir'de kampanya yapan Eses Yücel lakaplı Mehmet Yücel ve Orduspor taraftarları arasında bu kampanyayı duyuran ORTAD ( Orduspor Taraftarlar Deneği) Başkanı Cüneyt Güzükan arkadaşları ile öğrenciler için topladıkları 50 koli kitapla beraber okula geldi.

Ordu'nun en uzak ve en yüksek köylerinden birinde bulunan kütüphanenin açılışı kurdelasını da Kabadüz Milli Eğitim Müdürü Lokman Uzunçakmak, Eskişehirli Amigo Mehmet Yücel ve ORTAD Başkanı Cüneyt Güzükan beraber kesti.

Derinçay İlköğretim Okulu resmi sitesinden yayınlanan teşekkür mesajında ise, "17 Şubat tarihinde biz de okulumuzda kütüphane kurabilir miyiz diye düşünüyorduk. Bu tarihte "Derinçay'da Senin de Bir Kitabın Olsun" sloganıyla yola çıktık. İki yüzden fazla kişi ve kurumla iletişime geçtik. Birçoğundan kitap yardımı aldık. Kitap sözü verip de henüz gönderemeyenler oldu. O tarihten bu tarihe kadar geçen dört aylık süre zarfında 4000'e yakın kitap topladık.

Kütüphanemizin açılışını bugün gerçekleştirdik. Birileri vardı ki onlar bu açılışa ayrı bir heyecan kattılar. Bizler için Eskişehir'de kampanya yapan Eses Yücel lakaplı Mehmet Yücel ve Orduspor taraftarları arasında bu kampanyayı duyuran ORTAD (Orduspor Taraftarlar Deneği) Başkanı Cüneyt Gözükan ve arkadaşları vardı. Bizim için 50 koli kitapla beraber geldiler Sporun kardeşliğini bir kez daha burada ispatladılar." dendi.