Kepez Belediyespor, Antrenör Filiz İle Devam Kararı Aldı Antalya

-KEPEZ BELEDİYESPOR, ANTRENÖR FİLİZ İLE DEVAM KARARI ALDI ANTALYA (A.A) - 11.06.2010 - KEPEZ BELEDİYESPOR KULÜBÜ, TFF 3. LİG'E ÇIKMADA BÜYÜK EMEĞİ OL

 

-KEPEZ BELEDİYESPOR , ANTRENÖR FİLİZ İLE DEVAM KARARI ALDI

ANTALYA ( A . A ) - 11 . 06 . 2010 - Kepez Belediyespor Kulübü , TFF 3 . Lig ' e çıkmada büyük emeği olan antrenör Şakir Filiz ile yola devam etme kararı aldı .

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü , yaptığı yazılı açıklamada , 14 yıldır Kepez Belediyespor ' a hizmet veren başarılı antrenör Şakir Filiz ' in , 3 . Lige çıkan futbol takımını çalıştıracağını bildirdi . Filiz ' in , Kepez Belediyespor ' un 3 . Lige çıkmasında büyük emeği olduğunu belirten Tütüncü , şunları kaydetti :

' Birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz . 3 . Ligde de takımımızı Şakir Filiz çalıştıracak . Hocamızın , dün olduğu gibi profesyonel ligde de başarılı olacağına inanıyorum . Daha büyük başarıları hep birlikte Kepez ' e getireceğiz . '

Kepez Belediyespor futbol branşının kurucusu Şakir Filiz de 14 yıldır hizmet ettiği Kepez Belediyespor ' u , 3 . Ligde de çalıştıracak olmaktan dolayı mutlu olduğunu vurguladı . Kepez ' in , futbolun önemli merkezlerinden birisi olacağını ifade eden Filiz , ' Tütüncü ' nün destekleriyle Türk futbolunda örnek gösterilen bir kulüp olacağız ' dedi .

Profesyonel futbol yaşamına Antbirlikspor ' da başlayan Şakir Filiz , sırasıyla Kemerspor , Sanayispor ve Şarampolspor da oynadı . Antrenörlüğe Şarampolspor ' da başlayan Filiz , Kepez Belediyespor Kulübü ' nün futbol branşının da kurucusu oldu . Şakir Filiz , 14 yıldır görev yaptığı Kepez Belediyespor ' da minikler , yıldızlar ve gençlerde Türkiye şampiyonluklarında birçok başarı elde etti . Profesyonel liglerde de oynayan çok sayıda futbolcu yetiştiren Filiz , Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Antalya Şube Başkanlığı görevini de yürütüyor .

( OKN-ŞEN-SÇ )

11 . 06 . 2010 12 : 10 : 32