İha Eski Genel Müdür Yardımcısı Ali Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

Yakalandığı akciğer kanseri sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) eski Genel Müdür yardımcısı ve Türkiye Gazetesi Hastanesi Mali Müşaviri Ali Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı akciğer kanseri sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) eski Genel Müdür yardımcısı ve Türkiye Gazetesi Hastanesi Mali Müşaviri Ali Yıldırım son yolculuğuna uğurlandı.
Ali Yıldırım için Eyüp Sultan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Yıldırım'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Fevzi Kahraman, Genel Müdür yardımcıları İsmail Ballı, Hamit Arvas, İbrahim Pazan ve İlyas Kılıçarslan, İhlas Holding çalışanları, Türkiye Hastanesi yöneticileri ve çalışanları ile Yıldırım'ın çok sayıda seveni katıldı. Yıldırım'ın kayınpederi İsmail Hakkı Erdoğan, cenaze töreninde taziyeleri
kabul etti. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım için helallik alındı. Ardından Yıldırım'ın cenazesi Eyüp Sultan Kabristanı'nda defnedildi.
1962 doğumlu olan Ali Yıldırım, yakalandığı akciğer kanseri sebebiyle iki yıldır tedavi görüyordu. Evli ve 3 çocuk babası olan Yıldırım, dokuz yıl görev yaptığı İHA'da çeşitli kademelerde görev almıştı.