Akp İlçe Akyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Akyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Akyazı Belediyesi konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Sakarya Milletvekileri Hasan Ali Çelik, Recep Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Altındere Belediye Başkanı Mehmet Çakmak, Belediye Meclis üyeleri, İl genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı.
AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Nail Kahveci, yaptığı konuşmada TBMM de kabul edilen Anayasa değişiklik paketi ile ilgili yapılan çalışmalarda ve sonucun alınmasına emek veren tüm AK Partilileri kutladı.
Akyazı İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Gürgen ise, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gürgen konuşmasında" Başta Hayır Çarşısı olmak üzere, ilçemizdeki birçok mağdur insanımıza ulaştık. Amacımız girilmemiş ev bırakmamak. Özellikle de şehit ve gazilerimizi ziyeret ediyoruz.
AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım'da konuşmasında " Anayasa değişiklik paketi ile ilgili yapılan çalışmaları ve bu çalışmaları sizler adına parlamento da sizin adınıza yaptık. Bizler her zaman olduğu gibi halkımızla iç içeyiz. Milletimizden aldığımız güçle çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde de halkımızla iç içe olacağız" dedi.
Milletvekili Yıldırım'ın ardından kürsüye gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik te konuşmasında" Anayasa değişikliği ile yapılan değişikler halkımızın ve ülkemizin yararına. Ancak muhalefet partilerinin uzlaşmaz tutumlarını anlamakta zorlanıyoruz. Belki CHP' yi anlarız. Ancak MHP" yi anlamak gerçekten zor. MHP neyin peşinde olduğunu açıkça anlatmalı. Bu değişikliklerle başta halkımız ve sivil toplum örgütleri, işçiler, memurlar, çiftçi ve emeklilere önemli kazanımlar sağlıyor. Anayasa değişiklik paketinin tümü T.B.M,M'den geçti. Bundan sonraki süreç Referandum olacak. Yani sizlerin milletin onayı alınacak" dedi.
AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu da konuşmasında" AK Parti il ilçe ve belde teşkilatlarıyla uyumlu çalışıyoruz. Yeni yönetimin başarılı bir çalışma ortaya koyacağını ve seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını biliyoruz. Milletimizin en iyi hizmeti alması en büyük hedefimizdir. Bu vesile ile tüm AK Partilileri, bu süreçte özveri ile çalışmalara katılmaya bekliyorum" dedi. Yapılan konuşmaların ardından ilçe danışma toplantısı basına kapalı olarak devam etti.